Acasa MagazinLife Vocea Romaniei. Brenciu a rupt butonul pentru Iulia (video)

Vocea Romaniei. Brenciu a rupt butonul pentru Iulia (video)

scris de L.M.
48 afisari

Vocea Romaniei, sezonul 3, 28 septembrie. Iulia Dumitrache, o concurenta din Pitesti, si-a lasat emotiile acasa si a facut super show pe scena de la „Vocea Romaniei”, cu piesa „Shy Guy”.

Iulia Dumitrache, o concurenta din Pitesti,

Iulia Dumitrache - Vocea Romaniei

Vocea Romaniei, sezonul 3, 28 septembrie. Fata de preot si buna prietena a Ginei Pistol, care a sustinut-o din public, Iulia nu este la prima sa intalnire cu scena: ea este solista trupei Hotplay, alaturi de care canta la diverse evenimente private.

Vocea Romaniei, sezonul 3, 28 septembrie. Absolventa de Conservator, simpatica roscata a aratat ca are stofa de diva pop. Prestatia ei i-a facut pe jurati sa danseze pe scaune, pana cand Smiley a apasat butonul, urmat de Moga, Brenciu si Loredana. De incantare, Brenciu a facut ravagii in platoul de la „Vocea Romaniei” cand a reusit sa rupa butonul pupitrului.

Vocea Romaniei, sezonul 3, „Butonul meu e in mainile tale. Cu butonul asta am apasat pentru Vocea Romaniei anul trecut. O sa te pregatesc cum numai eu stiu pentru scena si pentru viata asta. Noi doi vom fi prieteni pe viata.”, a incercat Horia sa o convinga ca locul ei este in echipa lui, in timp ce Smiley si Moga au incercat sa o ademeneasca amintindu-i de artistii din Pitesti pentru care au compus ei piese. Cu toate acestea, Iulia a stiut de la inceput in echipa cui vrea sa fie si a ales-o fara sa ezite pe Loredana.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult