Vocea Romaniei. Brigitta Balogh,  artista care a colaborat cu Snoop Dogg

Vocea Romaniei. Brigitta Balogh, artista care a colaborat cu Snoop Dogg

Cunoscuta sub numele de scena Brighi, tanara a colaborat in trecut cu HaHaHa Production, casa de productie a lui Smiley, care a produs single-ul pentru rapperul american, iar pentru a gasi vocea perfecta, producatorii au ascultat zeci de demo-uri.

„Cautam de mult timp o voce feminina pentru aceasta colaborare. Ne-au ajutat foarte mult demo-urile pe care le-am primit pe site-ul nostru. Brigitta are un timbru vocal deosebit, pe care noi l-am gasit ca fiind foarte potrivit pentru aceasta colaborare. A trebuit sa ascultam foarte multe demo-uri, iar decizia nu a fost una usoara”, spunea atunci Serban Cazan, reprezentat al HaHaHa Production.

Brigitta a venit la auditiile pe nevazute de la Vocea Romaniei pentru un nou inceput in cariera sa muzicala si a mizat pe o piesa extrem de grea, „Listen, a lui Beyonce, pe care a interpretat-o fara greseala. Antrenorii au intors scaunele si au recunoscut-o pe tanara cu chip angelic si voce puternica, iar Tudor Chirila a dat startul unui moment unic in istoria concursului:

„Locul tau e in echipa la Marius. Ai o voce extrem de moderna, extrem de puternica, pregatita sa ajunga pe FM. Vocea ta trebuie sa se auda si la momentul asta el poate sa o faca cel mai bine”, i-a spus Tudor.

Surprins de reactia colegului sau, Marius Moga a sfatuit-o pe Brighi sa mearga in echipa lui Smiley„Ea a mai cochetat cu HaHaHa si cred ca cea mai buna alegere e sa mearga la antrenorul cu care a mai colaborat, se stiu deja”, in timp ce Smiley a trimis-o in echipa Loredanei: „Ai nevoie sa inveti de la o femeie cum trebuie sa fie o femeie pe scena. Ai nevoie de o ghidare feminina in viata ta”.

„Noi facem aici un exercitiu de bunatate acum”, a recunoscut Moga inainte ca toti antrenorii sa scoata la bataie toate argumentele lor pentru a o convinge pe Brighi sa-i aleaga. Brigitta Balogha ales sa-i urmeze sfatul lui Tudor Chirila si s-a alaturat echipei lui Marius Moga.