Acasa MagazinLife Vocea Romaniei. Cel mai ravnit barbat a urcat pe scena (video)

Vocea Romaniei. Cel mai ravnit barbat a urcat pe scena (video)

scris de L.M.
41 afisari

Un nou concurent celebru a urcat pe scena de la „Vocea Romaniei”. Dupa Cristina Balan, fosta membra a trupei Impact, Bogdan Vladau si-a incercat norocul in fata celor patru antrenori.

Bogdan Vladau - Vocea Romaniei

Bogdan Vladau – Vocea Romaniei

Bogdan Vladau are 35 de ani, este din Bucuresti si este cantaret si prezentator de emisiuni tv. Bogdan spune ca a mosteit talentul muzical de la tatal sau care a cantat intr-un band in tinerete cu vocea si cu chitara. Nu a fost suficient de curios in copilarie sa invete de la acesta si spune ca i-ar fi prins bine acum.

Bogdan Vladau isi idolatrizeaza parintii care s-au sacrificat sa il creasca si sa ii ofere o educatie buna. Timp de 5 ani a fost crescut de bunica sa, aceasta avand un rol important in formarea lui ca om. Regreta enorm ca bunica sa a murit si spune ca a iubit-o mai mult ca pe proprii parinti.

Bogdan Vladau a urcat pe scena de la „Vocea Romaniei” si a interpretat celebra piesa „Use Somebody”, a trupei Kings Of Leon, ascuns in spatele cortinei. Datorita interpretarii sale, Bogdan a reusit sa intoarca doua scaune, Loredana si Marius Moga fiind cei doi antrenori care au dorit sa ii acorde sansa de a merge mai departe in concurs.
Reactiile antrenorilor la caderea cortinei s-au dovedit a fi amuzante si surprinzatoare, semn ca niciunul dintre ei nu se asteptau ca vocea care i-a incantat cu putine secunde in urma sa ii apartine lui Bogdan Vladau.

Bogdan Vladau s-a alaturat echipei Loredana.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult