Acasa MagazinLife Vocea Romaniei. Cum a castigat Teodora Buciu sezonul sase (video)

Vocea Romaniei. Cum a castigat Teodora Buciu sezonul sase (video)

scris de L.M.
41 afisari

Teodora Buciu este castigatoarea sezonului sase Vocea Romaniei si a marelui premiu in valoare de 100.000 de euro! Finala show-ului suprem al vocilor le-a oferit romanilor un spectacol grandios, foarte multa emotie si momente pline de sensibilitate, energie si efervescenta.udor a reusit, pentru al treilea an consecutiv, sa aduca in echipa sa marele trofeu!

Vocea Romaniei. Cum a castigat Teodora Buciu

Vocea Romaniei. Cum a castigat Teodora Buciu

Vocea Romaniei. Cum a castigat Teodora Buciu. El a simtit din prima clipa talentul Teodorei si a avut incredere inca din etapa auditiilor pe nevazute ca ea ar putea fi urmatoarea vocea a Romaniei. Chiar daca cei doi au avut si mici divergente in timpul competitiei, Tudor a ales de fiecare data cele mai bune melodii pentru concurenta, care i-au pus perfect in evidenta calitatile vocale remarcabile si au creat momente memorabile impreuna. Teodora a reusit sa-si impresioneze in fiecare etapa antrenorul, sa cucereasca publicul si sa obtina foarte multe voturi.

Vocea Romaniei. Cum a castigat Teodora Buciu. Extrem de fericita ca a fost preferata romanilor in sezonul sase Vocea Romaniei si cu lacrimi in ochi, Teodora a spus: ”Ma simt extraordinar. Sunt cea mai fericita persoana de pe planeta asta. Momentul in care mi-am auzit numele mi s-a parut ireal, iar acum nu mai pot de fericire!”.

Vocea Romaniei. Cum a castigat Teodora Buciu. Imediat dupa ce a aflat ca Teodora Buciu a adus trofeul Vocea Romaniei in echipa sa, Tudor Chirila a declarat: ”Pentru mine, nu e fericirea atat de mare cat e pentru copila asta, care e absolut extraordinara. Teodora a fost de neoprit in seara asta. Oamenii de acasa sau cei care voteaza se pricep la muzica, iar asta s-a vazut pe tot parcursul acestui concurs.”.
Teodora Buciu are 17 ani, este originara din Bucuresti si este o adolescenta vesela si mereu cu zambetul pe buze. A studiat pianul de la varsta de 4 ani si apoi a inceput sa ia lectii de chitara. De-a lungul timpului, a participat la mai multe concursuri, reusind sa castige marele premiu. Si, pentru ca acest talent nu putea veni singur, Teodora a realizat ca ii place foarte mult si teatrul, asa ca, de un an de zile imbina perfect teatrul cu canto si isi doreste sa mearga sa studieze musical-ul la Londra.

Vocea Romaniei. Cum a castigat Teodora Buciu. Nu a renuntat nicio clipa la visul ei si s-a inscris la Vocea Romaniei hotarata sa-si demonstreze calitatile vocale si sa ajunga cat mai aproape de marele premiu. Teodora a reusit in fiecare etapa a competitiei sa surprinda cu momentele complexe pe care le-a adus pe scena. La auditiile pe nevazute a interpretat perfect melodia Purple rain, a intors toate cele patru scaune, i-a lasat pe antrenori fara cuvinte si a decis sa mearga in echipa Tudor, unde a invatat foarte multe si a descoperit ca poate canta orice gen muzical.

Vocea Romaniei. Cum a castigat Teodora Buciu. In etapa confruntarilor a cantat piesa Don’t rain on my parade si l-a convins inca o data pe Tudor sa mizeze pe ea, iar in runda knockout-urilor, Teodora a interpretat cu foarte multa maturitate si inventivitate melodia Bang, bang, reusind sa primeasca aprecierea tuturor antrenorilor.

Vocea Romaniei. Cum a castigat Teodora Buciu. In primele doua show-uri live a cantat magistral aria Lascia ch’io pianga si melodia Creep si a ajuns la sufletele romanilor, care au votat-o in numar mare si au trimis-o de fiecare data mai departe in competitie, fiind fascinati de vocea ei.

Vocea Romaniei. Cum a castigat Teodora Buciu. In marea finala, Teodora a prezentat trei momente fabuloase. Singura, a cantat melodia Cry baby, iar impreuna cu Tudor Chirila a interpretat piesa Zmeul. Ultima melodie interpretata pe scena vocilor de castigatoarea sezonului sase Vocea Romaniei a fost Who wants to live forever, alaturi de Tiberiu Albu.

Vocea Romaniei. Cum a castigat Teodora Buciu. Toate reprezentatiile Teodorei au fost electrizante si au cucerit publicul, iar melodiile alese de Tudor au fost de fiecare data potrivite timbrului ei vocal, au ajutat-o sa ajunga mai repede la sufletele romanilor si sa obtina voturile acestora.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult