Acasa MagazinLife Vocea Romaniei. Cum au picat antrenorii ca la popice (video)

Vocea Romaniei. Cum au picat antrenorii ca la popice (video)

scris de L.M.
14 afisari

Vocea Romaniei, 12 octombrie 2013. Stella Anita a fost backing vocal pentru Sanda Ladosi la Eurovision si a cantat alaturi de trupa Sistem pe piesele „Never” si „Soare”.

Stella Anita vocea romaniei

Stella Anita la Vocea Romaniei

Apoi l-a intalnit pe DJ Andi si a lansat impreuna cu acesta piesele „Freedom” si „Happiness”. Recent, a cantat si cu Matteo piesa „Push It”.
Credea ca de aici drumul ei in muzica va fi numai in sus. Dar, la 30 de ani, si-a dat seama ca a avea cateva hituri nu inseamna ca ai si o cariera asigurata. Asa ca si-a incercat norocul la „Vocea Romaniei„.

Stella a fost sustinuta de iubitul ei, Andrei Chermeleu, alaturi de care formeaza trupa de coveruri Colors In Stereo. Andrei participa si el la „Vocea Romaniei” si este cunoscut gratie colaborarii cu Adrian Tutu la piesa „In talpile goale”.

Stella a reusit sa impresioneze juriul si a intors toate cele patru scaune. O alegere cu atat mai grea pentru concurenta, lucru care cu siguranta nu a deranjat-o, insa. „Un nume predestinat, trebuie sa devii o stea„, i-a spus Loredana.

La vocea pe care o ai e pacat sa ramai anonima„, a fost replica luiSmiley.

Va admir pe toti patru, iar intuitia mea imi spune ca in aceasta calatorie inspre „Vocea Romaniei”, inspre finala, vreau sa merg alaturi de Smiley„, a venit raspunsul Stellei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult