Acasa MagazinLife Vocea Romaniei. Ei sunt cei 8 SEMIFINALISTI de la Vocea Romaniei (video)

Vocea Romaniei. Ei sunt cei 8 SEMIFINALISTI de la Vocea Romaniei (video)

scris de L.M.
128 afisari

Al treilea show LIVE de la Vocea Romaniei a picat la tanc, chiar de Mos Nicolae si, pentru ca au fost cuminti, antrenorilor le-au fost inmanate cadourile chiar pe scena.

Vocea Romaniei. Ei sunt cei 8 SEMIFINALISTI de la Vocea Romaniei

Vocea Romaniei. Ei sunt cei 8 SEMIFINALISTI de la Vocea Romaniei

Daca Loredana a primit o provocare: sa-si faca o rochie pentru finala de la Vocea Romaniei dintr-o bucata de material nu foarte mare, Marius Moga a primit o lenjerie de pat nou-nouta, cadou de casa noua pentru antrenorul care a anuntat de curand ca este logodit cu iubita lui, Bianca Lapuste.
Pavel Bartos a remarcat cat de mult s-a schimbat Moga de cand si-a inceput cariera muzicala: „Ia uite! La inceput semanai cu Pepe”, a ras glumetul prezentator.
Mos Nicolae nu l-a uitat nici pe Smiley, care a primit un plic cu numele „marii sale iubiri”: America.

Tudor Chirila a primit in schimb un cadou special: toata colectia de albume semnate Marius Moga. De la discul de debut si pana acum, antrenorul va putea sa se familiarizeze cu toata discografia „rivalului” sau.
Dupa primele editii live, in cursa catre finala Vocea Romaniei au mai ramas 16 concurenti, 16 voci care au reusit sa impresioneze atat antrenorii cat si publicul. Cei mai buni dintre cei buni au ajuns foarte aproape de marele trofeu, iar vineri si-au cantat din nou sansa in platoul in care doar vocea conteaza.

Iata care sunt semifinalistii celui de-al patrulea sezon de la Vocea Romaniei:

ECHIPA TUDOR

Favoritul publicului – Tiberiu Albu
Salvat de antrenor – Ligia Hojda
Andreea Avarvari si Ivana Farc parasesc competitia.

ECHIPA LOREDANA

Favoritul publicului – Maria Hojda
Salvat de antrenor – Ilinca Bacila
Andrei Cheteles si Larisa Mihaes parasesc competitia.

ECHIPA MOGA

Favoritul publicului – Anda Dimitriu
Salvat de antrenor – Brighitta Balogh
Alexandru Bunghez si Claudiu Rusu parasesc competitia.

ECHIPA SMILEY

Favoritul publicului – Gelu Graur
Salvat de antrenor – Aliona Munteanu
Vladimir Pocorschi si Maria Simandi parasesc competitia.

Tiberiu a fost apluadat minute in sir

Tiberiu Albu a reusit o interpretare de exceptie in al treilea show LIVE de la Vocea Romaniei si a facut sala sa explodeze in aplauze.
Reactia publicului care l-a aplaudat fara oprire nu a mai lasat timp si pentru comentariile antrenorilor. Tiberiu a dus rock-ul la un nou nivel la Vocea Romaniei dupa o interpretare puternica si curata a melodiei „Dream On”, in versiunea Aerosmith.

Tudor Chirila si-a aplaudat in picioare concurentul, in timp ce sala era inca in picioare. Nici macar incercarile lui Pavel Bartos de a le da cuvantul antrenorilor nu au potolit frenezia starnita de Tiberiu in sala: „Mai are vreun rost sa cerem parerea antrenorilor?”, a concluzionat prezentatorul.


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult