Acasa MagazinLife Vocea României la ProTV. Ultima ediţie a “Audiţiilor pe nevăzute”

Vocea României la ProTV. Ultima ediţie a “Audiţiilor pe nevăzute”

scris de L.M.
8 afisari

Astăzi este ultima sansa a concurentilor de a intra in lupta pentru “Vocea Romaniei”. ProTV difuzeaza pe 25 octombrie, de la ora 20:15, ultima editie a “Auditiilor pe nevazute”.

Vocea României la ProTV. Ultima ediţie a “Audiţiilor pe nevăzute”

Tensiunea creste si devine din ce in ce mai apasatoare, pentru ca locurile ramanse sunt foarte putine, iar concurentii foarte buni! Loredana, Smiley, Marius Moga si Horia Brenciu isi vor difinitiva echipele in aceasta ultima editie, gata fiind de “Confruntari”. Loredana si Smiley mai au 3 locuri disponibile, Marius Moga 2, iar Horia Brenciu mai are loc pentru un singur concurent. Cei ramasi in competitie vor da tot cea au mai bun pentru a intoarce macar unul din cele 4 scaune si pentru a-si asigura biletul spre noua etapa.

In editia de marti, 25 octombrie, veti intalni pe scena de la “Vocea Romaniei” figuri extrem de cunoscute. Daniel Lazar, fostul membru al trupei Etno vine in competitie incercand sa si el sa intaorca cat mai multe scaune. Daca va reusi sau nu, ramane de vazut! Antrenorii vor fi si de aceasta data dati pe spate de vocile din concurs si vor folosi tot arsenalul lingvistic din dotare pentru a-si atrage concurentii doriti in echipa lor.

Avand cate o echipa de 12 concurenti, in etapa “Confruntarilor” cei 4 antrenori vor forma duete intre memebrii echipei lor. Etapa este eliminatorie, in urma fiecarui duet urmand ca antrenorul sa decida cine pleaca si cine merge mai departe. La finalul acestei etape exista “Cantecul decisiv”.

Din cei 6 concurenti cu care ramane in urma “Confruntarilor”, fiecare antrenor va alege 2 persoane care s-au descurcart mai putin bine, acestia vor canta din nou melodia pe care au interpretat-o la “Auditiile pe nevazute”, iar in functie de prestatia lor unul va ramane in competie, iar celalalt va pleca acasa. Astfel, fiecare antrenor va ajunge cu cate 5 concurentii in etapele live ale show-ului! In acesta etapa cei patru vor avea alaturi cate un consilier, o persoana din lumea muzicii, care ii va ajuta in luarea acestor decizii.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult