Acasa MagazinLife VOCEA ROMÂNIEI. Maria Șimandi, în semifinale (video)

VOCEA ROMÂNIEI. Maria Șimandi, în semifinale (video)

scris de L.M.
3 afisari

Maria Șimandi (17 ani) din Aiud a trecut de etapa live-urilor în concursul “Vocea României”. A fost aleasă preferata publicului.

VOCEA ROMÂNIEI. Maria Șimandi, în semifinale

VOCEA ROMÂNIEI. Maria Șimandi, în semifinale

Maria Simandi, concurenta din echipa lui Smiley, a ajuns in semifinalele de la Vocea Romaniei dupa ce prestatia sa pe scena a convins publicul sa-i acorde cele mai multe voturi.
Concurenta in varsta de numai 17 ani a intrepretat o varianta originala a melodiei „Virtual insanity”, a lui Jamiroquai. CU toate ca a fost prima data cand a urcat pe o scena si a facut un show LIVE la TV, Maria s-a descurcat de minune si a primit numai complimente din partea celor patru antrenori care au fost cuceriti de modul in care concurenta a cantat a capella.

Tudor Chirila: „Maria, ai o voce foarte interesanta, stiam asta de la inceputul concursului. Mi-a placut mai mult partea lenta, am sentimentul ca piesele mai lente te ajuta mai bine sa exprimi”
Loredana: „A fost sublima prima parte. Timbrul tau e fenomenal de dulce, iar tu esti foarte draguta si inocenta”

Ce relaţie are Marius Moga cu Bianca Lapuste

Marius Moga: „Asta e avantajul tau in show: ca ai un timbru unic. Te ajuta sa canti a capella”

Smiley: „A fost un moment senzational, mie mi-a placut foarte tare ca ai facut ce ai facut pe scena. Maria, spre deosebire de multi alti concurenti, nu a fost niciodata pe scena. Esti un diamant in curs de slefuire. Evolutia ta e senzationala”
Maria Șimandi a interpretat piesa lui Jamiroquai, “Virtual Insanity”, o melodie cu multe inflexiuni din voce, greu de interpretat live.
“Când am decis că o să merg la liceul de muzică, lumea din jurul meu a zis că nu o să câştig destul, m-au cam descurajat, dar am avut destul de curaj şi am zis că indiferent ce o să se întâmple, o să reuşesc. Înainte eram destul de invizibilă. Acum mi-am dat seama că orice e posibil.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult