Acasa MagazinLife Vocea Romaniei, sezonul 3. Ana Maria Mirica si cabaretul (video)

Vocea Romaniei, sezonul 3. Ana Maria Mirica si cabaretul (video)

scris de L.M.
980 Afisari

Vocea Romaniei, 28 septembrie, sezonul 3. Ana Maria Mirica are 35 de ani si cu un tata trompetist si mama balerina, tanara a aflat inca de mica ce inseamna viata pe scena. Ana Maria nu este doar cantareata, ci si actrita, iar cele mai frumoase amintiri le are de pe scena Teatrului de Revista, unde spune ca a invatat foarte multe lucruri.

ana maria mirica cabaretul

Vocea Romaniei - Ana Maria Mirica

Vocea Romaniei, 28 septembrie, sezonul 3. Cu o silueta demna de o balerina, Ana Maria a urcat pe scena de la ” Vocea Romaniei „ pentru interpreta melodia „Cabaret”, intr-o tinuta pe masura piesei: corset si pantaloni negri. Vocea ei puternica a raspunat in toata sala si abilitatea sa de a lovi note foarte inalte i-au cucerit pe cei patru jurati, care s-au intors cu totii in acelasi timp.

Vocea Romaniei, 28 septembrie, sezonul 3. Mama, ce aparitie. Mama, tata! Bravo!”, a exclamat Smiley, in timp ce Loredana a ghicit imediat ca Ana Maria nu este la prima reprezentatie pe o scena, in fata unui public numeros: „Se vede ca ai in sange teatrul, cabaretul. Se simte ca ai crescut in teatru. Stii sa seduci publicul”.

Vocea Romaniei, 28 septembrie, sezonul 3. Ana l-a ales insa pe Brenciu, care a stiut sa aprecieze dificultatea interpretarii ei: „Dupa canto, musicalul este cel mai greu”, i-a spus Horia.
iframe frameborder=”0″ height=”349″ scrolling=”no” src=”http://vocearomaniei.protv.ro/video/get-video/video_url_identifier/21901/video_player_div/videoPlayer/video_player/cme/player_dimension/600X338/video_embed/1/article_category_url_identifier/EMBED” width=”450″>

1 comentariu

IngerAlbastru 29-09-2013 - 11:55

Melodia cantata a fost cam greu de inteles in ce limba este interpretata … intre timp am urmarit nunta celebra din Maramu’ a lui Oana Tomoiaga de asta vara.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS