Acasa MagazinLife VOCEA ROMANIEI, sezonul 4. Cine a ridicat toti antrenorii in picioare (video)

VOCEA ROMANIEI, sezonul 4. Cine a ridicat toti antrenorii in picioare (video)

scris de Z.V.
22 afisari

VOCEA ROMANIEI – sezonul 4. Pana sa inceapa lupta intre candidatii la Vocea Romaniei, disputa se duce intre antrenori. Loredana, Smiley, Marius Moga si Tudor Chirila vor sa atraga in echipa vocea cu sanse la titlul suprem.

VOCEA ROMANIEI, sezonul 4. Cine a ridicat toti antrenorii in picioare

VOCEA ROMANIEI, sezonul 4. Cine a ridicat toti antrenorii in picioare

Brigitta Balogh i-a impresionat pe toti cei patru antrenori cu piesa „Listen” a lui Beyonce. Toti au aplaudat-o in picioare, iar Brigitta a inceput sa planga. „Locul tau este in echipa la Marius, ai o voce moderna, cred ca trebuie sa mergi la el in echipa, trebuie sa te faci auzita si el poate sa o faca cel mai bine” , i-a transmis Tudor. Brigitta l-a ales pe Moga

Paula Clara Crisan a ales melodia „The Best”, insa niciun antrenor nu s-a intors. „Nu sunt dezamagita” a marturit ea la final.

Radu Georgiana este din Vaslui, are 19 ani si a ales sa cante „Temptation” – Diana Krall. Loredana, Smiley si Tudor au fost impresionati de vocea ei si s-au intors toti in ultima clipa. „Ai un stil bine definit” i-a transmis Tudor, insa Georgiana a ales-o pe Loredana.

 Larisa Mihaies, din Roman, are 17 ani si i-a impresionat pe toti cei patru antrenori cu melodia „Ploaia” – Cargo. Ea a cantat din spatele unei cortine, lasand antrenorii in suspans. „Noua ne place fara perdea” i-a transmis Smiley. „A meritat asteptarea” i-a spus Loredana, toti antrenorii au fost impresionati de cat de frumoasa e concurenta. Tudor Chirila i-a recitat din „Romeo si Julietta”. La final, Larisa l-a ales pe Tudor. „E frumoasa foc” a marturisit acesta.

Adrian Mazilu are 28 de ani si este barman. „Am venit la acest concurs ca sa invat”, a spus el. Melodia aleasa de el „Mr. Brownstone” – GunsN’Roses. Niciun antrenor nu s-a intors, din pacate.

Andreea Avarvari l-a impresionat pe Tudor Chrila cu melodia „When love takes over”. A fost singurul antrenor care s-a intors.

Lina Bakutaian are 26 de ani si e nascuta in Yemen. „Daca ramaneam acolo eram maritata pana la 14 ani” a marturisit Lina care a ales sa cante melodia „I’m addicted to you”. Niciun antrenor nu s-a intors. „Nu a fost momentul meu” a marturisit ea.

Andrei Cheteles este din Cluj, are 25 de ani si canta de 5 ani. Andrei si-a ales melodia Feeling Good. Loredana a fost singura care s-a intors, apasand butonul cu pulpa piciorului: „Este un contrast fantastic intre vocea ta si modul in care aratai. Ce teava ai, nu se poate!!!” i-a transmis ea. „Semeni cu Sean Penn la fizic si cu Tom Jones la voce” si „Credeam ca ai 50 de ani” i-a spus Moga.

asdf_part1 by ioan-onofras

asdf part2 by ioan-onofras

Alina Dogaru este din Botosani si si-a dorit sa impresioneze juriul cu piesa „Not that kind”, interpretata de Anastacia. Toti cei patru antrenori s-au intors. „Mai este vreun geam intreg?” a intrebat Moga in gluma. „Esti exceptionala, te vreau in echipa mea” i-a transmis Loredana. „Cine te-a atacat asa, de ti-a rupt rochia?!” a intrebat-o Moga. La final, Alina l-a ales pe Moga.

Palalae Claudiu, din Suceava, are 19 ani si a invatat sa cante din tutoriale de pe Youtube. Claudiu a ales sa cante „Perfect fara tine”. Niciun antrenor nu s-a intors. Reactia avuta de Tudor cand si-a auzit piesa cantata in concurs: „Nu m-am intors pentru ca nu am putut sa fiu obiectiv.”

Popa Diana, din Republica Moldova, a ales sa impresioneze antrenorii cu „Candy Man” a Christinei Aguilera. Loredana a fost singura care s-a intors.

Vlad Ciresan este cel de-al doilea concurent al editiei. Vlad este elev si s-a indragostit de chitara dupa ce a cochetat cu actoria, modellingul si fotbalul. Adolescentul din Buzias a ales sa interpreteze Billy Jean a lui Michael Jackson. Niciun antrenor nu s-a intors, insa Smiley i-a aratat miscarile sale in stilul Michael Jackson.


asdf_part3 by ioan-onofras

Musala Emilia este primul concurent al serii. Emilia are 31 de ani, este din Targoviste si canta pentru mama ei, rapusa de o boala crunta. Melodia aleasa de ea: I will always love you a lui W. Houston. Smiley si Tudor s-au intors pentru ea si au aplaudat-o in picioare. „Mama, ce voce, ce aparitie, ce interpretare!” a exclamat Smiley.  „Desi am auzit acest cantec de mai multe ori, am auzit ceva nou in interpretarea ta” a mai spus Smiley.  Emilia a fost sfatuita in gluma de Moga cum sa aleaga: „Pe unul il iei de antrenor si pe unul de barbat!”.  Desi a marturisit ca e pentru prima data cand se bat barbatii pentru ea,  Emilia l-a ales pe Smiley.

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult