VOCEA ROMANIEI, sezonul 4.. Daca ar fi sa ne luam dupa descrierea pe care si-o face chiar ea, Ivana este o tanara amuzanta, o prietena buna, dar cum nu toate lucrurile sunt roz, adolescenta mai spune ca este o persoana dificila, lucru care nu s-a vazut deloc pentru ca antrenorii au placut-o din prima clipa. Pasiunea pentru muzica este atat de mare incat participarea la „Vocea Romaniei” a fost un motiv in plus pentru a evolua in cariera, a venit pentru experienta si isi doreste foarte mult sa intre in echipa baietilor.

VOCEA ROMANIEI, sezonul 4.. In timp ce Moga i-a spus ca are o atitudine de superstar, cea mai sincera declaratie a primit-o de la Tudor Chirila:”Ea transmite bucurie. Nu ne ramane decat sa ne batem ca chiorii pe ea”. Pentru a intra in gratiile frumoasei Ivana Farc, Loredana s-a descaltat, la fel cum a facut concurenta dupa ce a cantat si a incantat intreaga sala:”Cantaretele bune sunt mici de inaltime. De cand astept sa castig „Vocea Romaniei” cu o fata.”

VOCEA ROMANIEI, sezonul 4. Dupa ce a gandit bine toate vorbele spuse de antrenori, Ivana Farc a ales sa mearga mai departe alaturi de Tudor Chirila.