Vocea Romaniei, sezonul doi: Smiley, Cristina si mama ei | Ziua Veche
Acasa MagazinLife Vocea Romaniei, sezonul doi: Ce legatura este intre Smiley, Cristina si mama ei

Vocea Romaniei, sezonul doi: Ce legatura este intre Smiley, Cristina si mama ei

scris de L.M.
16 afisari

La auditiile pe nevazute de la Vocea Romaniei a urca pe scena Cristina Caramarcu, in varsta de 27 ani. Ea face parte din trupa unui fost concurent, Marcel Lovin si este solista. Fata si-a dorit sa participe si anul trecut, dar nu s-a inscris la preselectii deoarece nu isi dorea sa concureze impotriva colegului ei.

Vocea Romaniei, sezonul doi - Cristina Caramarcu

Vocea Romaniei, sezonul doi - Cristina Caramarcu

Vocea Romaniei – Ea a urcat pe scena destul de emotionata, gandindu-se ca nu o mai primesc colegii acasa daca nu intoarce cel putin un scaun. Cristina a cantat melodia Nobody’s perfect a lui Jessie J si a reusit sa il faca pe Smiley sa se intoarca si sa o ia in echipa sa.

„Ce bine, ce munca usoara! Stiu ca n-o sa crezi, dar pe tine te alegeam oricum!”, i-a spus ea lui Smiley. Cristina a tinut neaparat sa ii ureze la multi ani mamei sale, iar Smiley nu s-a dat in laturi de la a veni si a o felicita pe mama fetei. Cand a vazut ca se indreapta spre mama sa, Cristina i-a spus: „Mama, ti-l aduc pe Smiley acasa” de la Vocea Romaniei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult