Vocea Romaniei si fata cu "carlig in voce"! | Ziua Veche
Acasa MagazinLife Vocea Romaniei si fata cu „carlig in voce”!

Vocea Romaniei si fata cu „carlig in voce”!

scris de Șt. C
6 afisari

Vocea Romaniei a scos la iveala, marti seara, in a douia editie a sezonului doi, noi voci talentate. Oana Raluca Muntean a reusit sa-l suprinda pe Moga cu vocea sa

Vocea Romaniei si Oana Raluca Muntean, fata cu carlig in voce!

Vocea Romaniei si Oana Raluca Muntean, fata cu carlig in voce!

Vocea Romaniei – Marius Moga a ales ca Oana Raluca Muntean sa intre in echipa lui dupa ce a auzit-o cantand piesa „A woman’s worth” a Aliciei Keys.
Are un carlig in voce, mi-am dat seama ca nu are problem cu vocea ci doar ca e ragusita„, a spus el dupa ce a ascultat-o cu atentie. Fata a avut cateva momente in care s-a incurcat, dar Moga a reusit sa ii vada adevaratul potential si a apasat pe buton.

Oana Raluca este o fire foarte sensibila, a afirmat ca este foarte pretentioasa la a alege un sot, a spus ca nu isi va gasi un sot intr-un club pentru ca nu-i plac baietii care merg in club pentru agatat. Pentru ea sa intors Marius Moga, deci a nimerit la un compozitor de succes. Horia nu a lipsit cu un discurs pe masura, l-a atacat putin pe Marius pentru ca nu s-a putut rabda. Smiley i-a spus sa nu mai zica nimic si sa-l ia in brate pe Mariusica.

„Cred ca ai o voce senzationala si ca ai avut o groaza de emotii. Ma bucur ca o sa te vad, nu la Marius in echipa ci de fiecare data cand o sa am ocazia”, a comentat Brenciu dupa ce a vazut ca Moga a intors scaunul la Vocea Romaniei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult