Vocea Romaniei si jumatatea de tricou al Anei Maria (video) | Ziua Veche
Acasa MagazinLife Vocea Romaniei şi jumătatea de tricou al Anei Maria (video)

Vocea Romaniei şi jumătatea de tricou al Anei Maria (video)

scris de L.M.
6 afisari

Vocea Romaniei – Prima concurenta care a deschis cea de-a 3-a editie a auditilor pe nevazute se numeste Ana Maria Alexie.Tanara de 17 ani canta de multi ani si a participat la diferite festivale dar Vocea Romaniei este noul ei tel.

Vocea Romaniei - Ana Maria Alexie

Vocea Romaniei - Ana Maria Alexie

Ana Maria Alexie are 17 ani si a participat la mai multe festivaluri musicale, pana sa-si dea seama ca multimea de mentiuni, premii sau trofee nu o ajuta la nimic. Tanara isi doreste sa fie actrita, dar nu ar refuza nici o cariera in muzica, dar fara Conservator. E increzatoare in fortele proprii si spune ca poate castiga Vocea Romaniei, pentru ca are si sarm, si talent.

Vocea Romaniei, sezonul 2. David Bryan a intors 3 scaune in 3 secunde (video)

Ana Maria a cantat la Vocea Romaniei,  auditiile pe nevazute, piesa “Rehab” a lui Amy Winehouse si a reusit sa intoarca scaunul Loredanei.“Ai o stralucire, ceva aparte si mi-a dat incredere si speranta ca putem face lucruri tari impreuna” i-a spus Loredana. Evident, Horia Brenciu nu s-a putut abtine sa nu comenteze tinuta ei. Dupa ce si-a terminat melodia si s-au intors toti antrenorii, barbatii din juriu au ramas impresionati de tinuta ei rebela:  “Am jumatate de tricou la mine acasa. M-am luat cu Vocea Romaniei si am uitat sa-ti aduc” a glumit Brenciu. Pavel a intervenit si el in discutie: “Daca te incurca jumatatea asta de tricou, arunc-o si da-i-o lui Brenciu!” “Ai o stralucire, ceva aparte si mi-a dat incredere si speranta ca putem face lucruri tari impreuna” i-a spus Loredana.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult