Vocea Romaniei Smiley, ochii pe o concurenta la Vocea Romaniei | Ziua Veche
Acasa MagazinLife Vocea Romaniei: Smiley a pus ochii pe o concurenta de la “Vocea Romaniei”

Vocea Romaniei: Smiley a pus ochii pe o concurenta de la “Vocea Romaniei”

scris de L.M.
23 afisari

Vocea Romaniei – Cea de-a doua editie a show-ului “Vocea Romaniei”, difuzat de ProTV in fiecare marti de la ora 20:15, aduce pe langa voci senzationale si povesti cu iz de romantism!

Vocea Romaniei: Smiley a pus ochii pe o concurenta de la "Vocea Romaniei"

Vocea Romaniei: Smiley a pus ochii pe o concurenta de la "Vocea Romaniei"

Vocea Romaniei – Protagonistul este chiar Smiley, unul dintre cei patru antrenori, care se pare ca a fost vrajit de una dintre concurente. Frumusetea ei nu a ramas neremarcata nici de ceilalti jurati, Marius Moga avand un discurs mai lung ca niciodata, pentru ca dupa cum el singur a recunoscut “Imi place fata!”.

Chimia dintre ea si Smiley a fost insa evidenta, iar reactiile lui Pavel Bartos si Horia Brenciu nu au intarziat sa apara! Cum a decurs intreaga poveste si, mai ales, daca este sau nu una cu happy end, telespectatori vor descoperi maine seara la ProTV. O surpriza a editiei de marti, 2 octombrie, este prezenta in platou a lui Tudorel Popa, semifinalistul de la “Romanii au talent”, care a venit pentru a sustine un concurent din Galati.  Prezenta lui nu putea sa nu se lase cu un “promo” compus direct in fata antrenorilor!

Tot in cea de-a doua editie a show-ului, pe lista concurentilor se numara si Cristi Nistor, cunoscut publicului cu piesa “Coji de portocale”, pe care o canta alaturi de Simona Nae. Daca va reusi sau nu sa intoarca scaunele juriului, veti afla marti seara de la ora 20:15, la Vocea Romaniei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult