Acasa MagazinLife Vocea României – Surprizele din marea finală

Vocea României – Surprizele din marea finală

scris de D.S.S.
3 afisari

Inna, Antonia, Pacha Man si Andi Moisescu sunt vedetele care vor canta alaturi de concurentii de la „Vocea Romaniei” in marea finala a show-ului de la ProTV din 26 decembrie 2012.

Vocea României - Surprizele din marea finală

Dupa ce a facut parte din publicul de la „Vocea Romaniei„, curioasa sa vada care este atmosfera in platou, Inna ajunge acum direct pe scena! Artista a pregatit un super duet alaturi de Cristi Nistor, concurentul din echipa Loredanei, cei doi interpretand piesa „Eternal Flame”, a celor de la The Bangles.

Smiley scoate si el artileria grea si o aduce pe scena de la „Vocea Romaniei” pe Antonia, care este gata sa faca show alaturi de Tibi Scobiola. Piesa aleasa de ei, Mariah Carey and Luther Vandross – „Endless Love”, va fi cu siguranta unul dintre cele mai emotionante momente ale serii.

Marius Moga e gata sa arate publicului tot ce poate Vizi Imre si sa-l convinga ca are tot ce-i trebuie pentru a castiga marele titlu. Asadar, in marea finala, Vizi Imre canta alaturi de Pacha Man, piesa „Acelasi sange”.

Una dintre cele mai mari surprize vine din partea echipei Horia Brenciu si asta pentru ca Julie Mayaya va canta alaturi de Andi Moisescu, un colaj de piese romanesti, una si una!

“Cariera mea muzicala a inceput alaturi de Horia, la un eveniment caritabil care a avut loc intr-un club, si a continuat anul asta la Sala Palatului in spectacolul “My way”. Asadar, am cantat in club, am umplut Sala Palatului, am ajuns direct in finala de la “Vocea Romaniei”, cred ca e momentul sa pregatesc un turneu de retragere. Lasand gluma deoparte, ma bucur foarte mult sa sustin o voce atat de buna. Am pregatit chiar si un tricou pentru finala!:)”, a declarat Andi.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult