Acasa MagazinLife Vocea Romaniei te t.A.T.u-ează live pe 11 decembrie (video)

Vocea Romaniei te t.A.T.u-ează live pe 11 decembrie (video)

scris de L.M.
13 afisari

Vocea Romaniei te t.A.T.u-ează în direct marţi seară, 11 decembrie. Yulia Volkova si Lena Katina, cunoscute sub numele t.A.T.u, sunt invitatele speciale la cea de-a patra editie live de Vocea Romaniei.

Vocea Romaniei te t.A.T.u-ează live pe 11 decembrie

Vocea Romaniei te t.A.T.u-ează live pe 11 decembrie

Cele doua membre ale trupei t.A.T.u au mai cantat in Romania, insa acum promit noutati la Vocea Romaniei. „Vom canta unul dintre single-urile nostre de pe al doilea album, lansat dupa ce am fost in Romania„, spune Lena Katina. „Chiar m-am bucurat de vizita mea in Romania. Oamenii au fost calzi si prietenosi si am realizat ca Romania este o tara frumoasa. Imi amintesc de Castelul lui Dracula… noi ne-am asteptat sa fie foarte intunecat si infricosator, dar de fapt s-a dovedit a fi un castel foarte frumos”, mai declara Lena Katina despre experienta primei vizite in Romania.

„Eu si Yulia vom canta impreuna si este ceva relativ nou, pentru ca in ultimii 3 ani am avut proiecte solo”, a explicat Lena Katina. „Noi nu ne-am despartit, t.A.T.u nu va muri niciodata. Dar nu putem fi mereu impreuna, nu suntem siameze, pana la urma. Acum, fiecare dintre noi trebuie sa treaca la etapa urmatoare, nu ne oprim intr-un singur loc”, spunea Yulia Volkova, intr-un interviu recent. „Vom vedea ce ne rezerva viitorul. Probabil ca vom face inca un spectacol impreuna, dar momentan este doar spectacolul pentru Romania ca promovare a noului album aniversar, 10 ani de la lansarea album original t.A.T.u, care contine melodii de pe primele doua albume t.A.T.u„, completeaza Lena Katina.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult