Acasa MagazinLife Vocea Romaniei. Tiberiu Albu a câştigat finala (video)

Vocea Romaniei. Tiberiu Albu a câştigat finala (video)

scris de L.M.
90 afisari

Vocea Romaniei. Tiberiu Albu a câştigat finala. In varsta de 22 de ani, Tiberiu este student la Facultatea de Sport si un mare fan al muzicii rock, lucru demonstrat si prin reprezentatiile sustinute pe scena Vocea Romaniei. Sub indrumarea atenta a lui Tudor Chrila, concurentul le-a oferit fanilor momente pline de energie de-a lungul editiilor Vocea Romaniei.

Vocea Romaniei. Tiberiu Albu a câştigat finala

Vocea Romaniei. Tiberiu Albu a câştigat finala

In marea finala Tiberiu a interpretat o piesa LEGENDARA! O reprezentatie care va ramane in istoria show-ului: „Stairway to heaven” a ridicat toata sala in picioare.

Vocea Romaniei. Tiberiu Albu a câştigat finala. In cel mai recent interviu acordat pentru site-ul vocearomaniei.protv.ro, Tiberiu a marturisit ca in momentul in care publicul l-a votat pentru marea finala a avut un sentiment greu de descris: „O mare putere de motivare pe care o sa o tin langa mine pentru restul vietii, am invatat ce inseamna suportul publicului, am invatat ce inseamna sa fii obosit si cu toate astea sa scoti de fiecare data mai mult de la tine!”
FINALA VOCEA ROMANIEI. Tiberiu Albu a fost insotit pe scenă de soprana Irina Baiant si au interpretat una dintre cele mai frumoase melodii de musical: „The Phantom of the Opera”.

In marea finala locul 4 a fost ocupat de Aliona Munteanu, iar pe locul trei s-a aflat Maria Hojda.

Cine este Tiberiu Albu, singurul rocker din finala Vocea României?

Născut în Orăştie, Tiberiu Albu are 22 de ani, este student la Facultatea de Sport din Timişoara si este singurul rocker din vreo ediţie a concursului Vocea României care a ajuns în marea finală.

Cu toate că Tiberiu are o voce catalogată de mulţi drept una dintre cele mai bune ale genului rock, auzite în România, tânărul a mărturisit că nu a luat nicio lecţie de canto până acum. „Nu mă aşteptam să mă voteze publicul. Sunt surprins şi o să vă arăt totul. Am mult mai multe de arătat“, a declarat Tiberiu pentru Ştirile ProTV.

Cel care făcea senzaţie la audiţiile pe nevăzute cu piesa I Love Rock’n’ Rollşi care a continuat să zguduie scena cu alte piese hard rock, cum ar fi Rock and roll-ul celor de la Led Zeppelin sau Dream On, de la Aerosmith, a devenit un fenomen pe reţele sociale, reuşind să-i facă pe rockerii din ţară să urmărească emisiunea doar de dragul lui.
Inaintea de marea finala Vocea Romaniei, Tibi a acordat un interviu in care a dezvaluit cateva detalii pe care sustinatorii nu le-au aflat pana acum despre concurentul lor preferat.

– Care a fost cel mai greu moment de pina acum din concurs?

Momentul in care Smiley l-a ales pe Vladimir Pocorschi, iar eu am ramas cateva secunde in afara show-ului pana cand am fost salvat de Tudor!

– Ce vei face cu banii daca vei castiga Vocea Romaniei?

Am sa ii investesc in muzica evident (chitara buna, home studio) toate cele ce ma pot ajuta sa imi continui drumul pe care l-am ales!

– Care crezi ca este cel mai periculos concurent? Cine are cele mai multe sanse sa castige?

Toti au sanse egale! Fiecare are atuurile lui si micile lui trucuri si surprize!

– Ce te face sa zambesti?

Momentul in care cant si intru intr-o alta lume!

Ce ai simtit atunci cand ai aflat ca publicul te-a votat sa mergi in Marea Finala Vocea Romaniei?

O mare putere de motivare pe care o sa o tin langa mine pentru restul vietii, am invatat ce inseamna suportul publicului, am invatat ce inseamna sa fii obosit si cu toate astea sa scoti de fiecare data mai mult de la tine!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult