Acasa MagazinLife Vocea Romaniei: Tibi Scobiola, duet cu Stefan Stan (video)

Vocea Romaniei: Tibi Scobiola, duet cu Stefan Stan (video)

scris de L.M.
15 afisari

„Vocea Romaniei” din 2011, alaturi de „Vocea Romaniei” din 2012? Totul e posibil. Tibi Scobiola a facut show impreuna cu Stefan Stan. Tibi Scobiola si Stefan Stan s-au transformat pentru cateva minute in Elton John si George Michael, pentru a interpreta piesa „Don’t Let The Sun Go Down On Me„, iar rezultatul a fost indelung laudat de juriu si aplaudat de public la Vocea Romaniei, editia din 14 decembrie 2012.

Vocea Romaniei: Tibi Scobiola, duet cu Stefan Stan

Mi-a placut. Sa fii penibil si fraier sa nu aplauzi ceva frumos, ce conteaza ca Tibi e la Smiley in echipa„, a comentat cu mult fair-play Horia Brenciu. Au fost doua voci care au facut spectacol„, a spus la randul lui Marius Moga. Felicitari, ati deschis foarte frumos show-ul„, a continuat Loredana.

Ma bucur ca am decis sa cantati piesa asta impreuna, vi se potriveste foarte bine. V-ati completat unul pe altul, ati dat dovada de prietenie pe scena. Sper sa ne mai bucuram de astfel de momente pe scena de la ‘Vocea Romaniei’„, a fost concluzia lui Smiley. O singura editie a mai ramas pana la aflarea marelui castigator al celui de-al doilea sezon de „Vocea Romaniei”.

1 comentariu

Shark 16-12-2012 - 10:25

ce frumos … foarte foarte frumos !!!!!!!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult