Acasa MagazinLife Vodca britanica bate vodca ruseasca

Vodca britanica bate vodca ruseasca

scris de Ziua Veche
5 afisari

Bautura britanica Chase Vodka a obtinut titlul de “cea mai buna vodca” la competitia internationala pentru cele mai bune bauturi alcoolice din lume – San Francisco World Spirits Competition 2010 – care s-a desfasurat la sfarsitul lunii mai. Pana acum, vodca ruseasca era considerata cea mai buna din lume, relateaza publicatia Ves.lv.

Chase Vodka  are volumul de productie foarte mic – doar o mie de sticle pe saptamana. “Acesti litri au fost suficienti pentru ca rusii sa-si toarne in pahare, pentru a-si ineca amarul, ca vodca britanica este mai buna decat a lor”, a mentionat ironic BBC, scrie aceeasi sursa. Bautura castigatoare este produsa din cartofi, la ferma  British Herefordshire.

249 de tipuri de bauturi alcoolice din toata lumea au participat la concurs, iar rusii nu au reusit sa se plaseze pe locul unu la nici una dintre nominalizari. Fabrica rusa Kristal a luat medalie de argint pentru vodca “Briliantul rus Blue Label”. Cateva medalii mai putin valoroase a luat compania SPI Group pentru brandul Stolichnaya vodca. Pentru o mai mare corectitudine privind desfasurarea concursului, membrii juriului au degustat sortimentele fiind legati la ochi.

 

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult