Acasa MagazinLife Vor să îi schimbe numele. Cum ar trebui să se cheme Islanda?

Vor să îi schimbe numele. Cum ar trebui să se cheme Islanda?

scris de L.M.
25 afisari

Asociaţia companiilor de turism din Islanda a deschis un site pe care se pot propune noi nume pentru această ţară, cu scopul de a atrage un număr mai mare de turişti.

Vor să îi schimbe numele. Cum ar trebui să se cheme Islanda?

Vor să îi schimbe numele. Cum ar trebui să se cheme Islanda?

Reprezentanţii acestei asociaţii consideră că ţara ar atrage mai mulţi turişti dacă şi-ar schimba numele, pentru că oamenii nu ar mai asocia-o cu gheaţa şi cu frigul. Astfel, pe site-ul www.inspiredbyiceland.com se poate propune un nou nume pentru Islanda. Printre propuneri sunt: Niceland, Danceland, Dreamland, Spaceland, Jump For Joy Land, Catch-A-Cloud Land, dar şi OMGWTFland, transmite Rador.

Concursul este deschis până pe 21 martie, când un grup pentru dezvoltare economică a Islandei va alege câştigătorul. Cu toate acestea, parlamentul islandez nu este obligat să schimbe numele ţării, dar nu este exclus ca acest lucru să se întâmple.

8 comentarii

urbos 14-11-2012 - 22:28

Cica niste indivizi urati ca dracu, coroiati, cu urechi clapauge, cu buzele rasfrante, imprastiind o duhoare insuportabila de usturoi, s-au aratat deja p-acolo cu o cartulie in care cine le-a zis dumnezeu ca acolo e tara lor si trebuie sa se numeasca cum vor ei(inca nu s-au hotarat cica).
Sa aiba islandezii mare grija…

DXN 14-11-2012 - 22:41

Acest comentariu facut de „urbos”, un individ care are reale lagaturi cu atentatele din Madrid asupra vagoanelor de tip „urbos CAF” care deserveau liniile URBane si interURBane ale Madridului din 2004, este un virtual atentat si o veritabila ura asupra semintiei, actiuni care trebuie (putin spus) combatute de aceasta redactie!!!
Islanda este un stat care trebuie sa-si decline singura apetenta, nu trebuie sa fie asociat si „urbos”!
Ce zici „LM” ?

tomi 14-11-2012 - 23:27

Auzi DXN, de vreo zece ani si noi cautam un terorist care a fost complice la atentatul criminal din Madrid, mai ales ca Mosadul i-a aveztizat pe spanioli cu o luna inainte insa nu am fost luati in serios. Stiam ca acest complice era de origine est europeana. Poate prind doi iepuri dintr-un foc.

DXN 14-11-2012 - 23:33

URBOS=TRAMVAIE, VAGOANE URBANE SI INTERURBANE din companiile spaniole si franceze!
2004= anul in care acest urbos se cam plimba prin Saragoza, Madrid, Denia, …

ValVerde 14-11-2012 - 23:28

DXN si tomi

stim noi cine e limbricul urbos, dar aici ati luat-o in bot ca doua muhaiele.
Urbos a insirat niste sabloane (urit, clapaug, miros de usturoi, asta e pamintul meu) dar nu a spus nimic de evrei!

V-ati ambalat, ati luat viteza si implicit admiteti ca epitetele respective va apartin….
Urbos se poate oricind dezvinovatii spunind ca se referea la tribuirle Gumba-Gumba dar ati sarit voi sa prindeti scuipatu-n gura.

DXN 14-11-2012 - 23:34

ok vvcv, urbos!

ValVerde 14-11-2012 - 23:37

Acum, ca mi-am tras partid, poti sa-mi spui PPPVV 🙂

Contez pe votul tau ! (Te pun pe liste ?)

urbos 15-11-2012 - 01:00

Se pare ca textul meu a starnit ceva confuzii. Ca sa fiu mai clar, adaug ca ma refeream la o specie de animale care se amesteca printre oameni, care fura, omoara, talharesc, parazitand societatile care cu buna credinta ii gazduiesc. Acesti degenerati sint atat de mizerabili incat pozeaza tot ei in victime, ajungand pana acolo incat, spre exemplu, sa puna exemplare ajunse la varsta senilitatii, sa scrie jurnale despre cum ar fi supravietuit ei nu stiu caror atrocitati si persecutii. Acuma e drept, ca nici senilitatea nu scuza ticalosia bosorogului sau bosoroagei pusi sa minta.
Scuze pentru ca m-am rezumat mai mult la fizicul acestor dobitoace, referindu-ma mai putin la caracterul lor abject.
Acuma, nu este clar ca orice om normal nu poate decat sa deteste asemenea creaturi? Bineinteles.
Iar cine este asa, are el o problema, nu ceilalti, si in loc sa guite, dupa ce s-a identificat cu portretul, ar face bine sa se schimbe sau sa se spanzure.
Dupa aia sa se calce cu buldozeru.
Si sa se azvarle la caini.
Si ce-a ramas sa fie aruncat intr-un vulcan.
Daca mai e ceva, puteti sa completati…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult