Acasa MagazinLife Vrăjitorul cubului Rubik, locul 3 la Românii au talent (VIDEO)

Vrăjitorul cubului Rubik, locul 3 la Românii au talent (VIDEO)

scris de A.B.
42 afisari

Premieră internaţională. Cristian Leana, ocupantul locului 3 la Românii au talent, a dat gata trei cuburi Rubik în câteva secunde, legat la ochi.

Cristian Leana, locul 3 in finala Romanii au talent

Locul 3 în marea finală a spectacolului Românii au talent, sezonul 2, a fost ocupat de Cristian Leana concurentul care a rezolvat trei cuburi Rubik, legat la ochi, cu o singură mână, în timp ce era stropit cu apă şi acoperit de fulgii dintr-o pernă. Cu mintea sa extraordinară, el a impresionat întreaga audienţă. De altfel, prestaţia lui  a fost o premieră internaţională.

„Numarul din finală va fi o premieră internaţională!” a promis Cristian Leana înainte de marea finală de la Românii au talent. La final, în aplauzele publicului, impresionată de prestaţia lui Leana, Andra i-a cerut un cub cu autograf. Andi Moisescu s-a ridicat in picioare şi a făcut o plecăciune în faţa lui Cristian Leana: „Vreau să ştii că prin prestaţia ta din seara aceasta, deşi probabil nu ţi-ai propus, ne-ai arătat cum sunt trataţi din când în când în ţara asta oamenii care ştiu să-şi folosească creierul”. La rândul său, Mihai Petre a declarat cu sinceritate: „Nu mă aşteptam să poţi face spectacol cu aşa ceva!”

Locul I de la Românii au talent, sezonul 2, a fost câştigat de mentalistul Cristian Gog, premiat cu 120.000 de euro.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult