Premiera "The Hobbit" schimbă denumirea oraşului Wellington | Ziua Veche
Acasa MagazinLife Vrei să trăieşti în „Pământul de mijloc”? Mută-te la Wellington

Vrei să trăieşti în „Pământul de mijloc”? Mută-te la Wellington

scris de Laurentiu Banches
13 afisari

Capitala Noii Zeelande, Wellington, se va numi, în perioada festivităţilor prilejuite de premierului mondială a filmului „The Hobbit”, „Pământul de mijloc”.

Premiera „The Hobbit” schimbă denumirea oraşului Wellington

Premiera mondială a filmului „The Hobbit”, prequelul „Lord of the Rings”, este prevăzută să aibă loc la 28 noiembrie în Noua Zeelandă, unde au fost filmate scenele din celebra carte, ocazie cu care capitala Wellington va fi redenumită în „Pământul de Mijloc”(Middle Earth).Potrivit Agerpres, anunţul care a adus un nou motiv de bucurie pentru fanii cărţilor lui JRR Tolkien şi filmelor regizate de Peter Jackson a fost făcut chiar de către primarul oraşului, Celia Wade-Brown.

Regizor Peter Jackson, care a anunţat că şi „The Hobbit” va fi o trilogie, trăieşte la Wellington, şi-a a filmat toate producţiile după cărţile lui JRR Tolkien în Noua Zeelandă. Pentru premiera oficială a noului film, municipalitatea din Wellington a programat festivităţi de amploare a căror pregătire a costat bugetul local peste un milion de dolari.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult