Vremea a făcut victime la un concert Linkin Park din Cape Town | Ziua Veche
Acasa MagazinLife Vremea a făcut victime la un concert Linkin Park din Africa de Sud

Vremea a făcut victime la un concert Linkin Park din Africa de Sud

scris de Laurentiu Banches
5 afisari

O femeie a murit şi 19 persoane au fost rănite înainte să înceapă concertul grupului californian Linkind Park de la Cape Town, în Africa de Sud.

Panoul publicitar care a ucis o femeie si a ranit alti 19 fani la concertul Linkin Park din Cape Town (foto:captura video)

O fană care urma să asiste la concertul grupului rock american Linkin Park de la Cape Town a murit după ce a fost lovită de un panou publicitar trântit de vântul puternic la stadionul care găzduia spectacolul. Alte 19 persoane au fost rănite când panoul de lângă stadionul Green Point din Cape Town a căzut cu puţin înainte de concert, dintre care douăsprezece au fost spitalizate, potrivit purtătoarei de cuvânt a municipalităţii, Kylie Hatton.

Membrii trupei Linkin Park au anunţat că au aflat de moartea femeii numai după concert, care s-a desfăşurat conform programului, în pofida vremii nefavorabile. Într-un mesaj postat pe site-ul trupei aceştia şi-au exprimat „tristeţea şi îngrijorarea faţă de răniţi” şi au transmis condoleanţe familiei femeii care a murit din cauza rănilor. Trupa Linkin Park a susţinut în acest an un concert la Bucureşti pe 6 iunie la Romexpo.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult