Acasa MagazinLife Wild Carpathia. Prinţul Charles: Sunt descendentul lui Vlad Ţepeş VIDEO

Wild Carpathia. Prinţul Charles: Sunt descendentul lui Vlad Ţepeş VIDEO

scris de M.A.
28 afisari

„Wild Carpathia”, pe 30 octombrie, la Travel Channel UK. Un documentar în care Prinţul Charles spune că este descendentul lui Vlad Ţepeş.

Printul Charles in Wild Carpathia

Printul Charles in Wild Carpathia

Prinţul Charles apare în emisiunea „Wild Carpathia„, difuzată de Travel Channel UK, care prezintă unele dintre cele mai frumoase zone din Munţii Carpaţi, se arată pe site-ul postului de televiziune. Transilvania este prezentată, în teaserul emisiunii, ca fiind „un loc al mitului şi legendei” unde „urletul lupilor îţi dă fiori în aerul răcoros al nopţii”, transmite Mediafax. „Carpathia”, numele pe care prezentatorul Charlie Ottley îl dă spaţiului din interiorul munţilor Carpaţi, din România, este „aproape la fel de întinsă ca Marea Britanie” şi este pentru realizatorul filmului, un loc în care s-a păstrat sălbăticia şi un spaţiu unde încă mai trăieşte ursul brun.

Ottley spune că a căutat, în Transilvania, oameni care au făcut aceste locuri mai frumoase şi care încearcă să păstreze tradiţia. Printre cei îndrăgostiţi de România, care apar în film, se numără şi Prinţul Charles, care glumeşte, spunând că, potrivit arborelui său genealogic, este descendent al lui Vlad Ţepeş, şi în acest fel, are legătură cu România.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult