Acasa MagazinLife Will Smith îl pălmuiește pe Chris Rock în timpul galei OSCAR din cauza unei glume făcute despre soţia sa (VIDEO)

Will Smith îl pălmuiește pe Chris Rock în timpul galei OSCAR din cauza unei glume făcute despre soţia sa (VIDEO)

scris de Misu Andrei
170 Afisari

O scenă care i-a lăsat cu gura căscată pe spectatori s-a petrecut noaptea trecută pe scena decernării Oscarurilor. Will Smith l-a lovit în față pe Chris Rock, după ce comediantul a făcut o glumă despre Jada Pinkett Smith, soția actorului.

foto: twitter

„Nu pronunţa numele soţiei mele cu gura ta nenorocită”, i-a strigat Will Smith lui Chris Rock, după ce a urcat pe scenă şi l-a pălmuit pe actorul care prezenta Oscarul pentru „cel mai bun documentar”.

„Jada Pinkett-SmithSmith, abia aştept să văd G.I. Jane II”, a spus Christ Rock, referitor la faptul că soţia lui Will Smith este tunsă la zero.

Momentul a avut loc atunci când Chris Rock a venit să prezinte Oscarul pentru cel mai bun documentar. Actorul de stand-up a început să facă glume. Când i-a văzut pe Will Smith, nominalizat la categoria „Cel mai bun actor” pentru rolul din „King Richard”, şi pe soţia lui Jada Pinkett-Smith aşezată în primul rând, a decis să facă ceea ce credea că este o glumă. El a menţionat că Jada, care în prezent este cheală, ar putea juca în „G.I. Jane II”.

Smith nu a gustat gluma şi a urcat pe scenă şi l-a lovit peste faţă pe Chris Rock.

Mulţi dintre cei aflaţi în sală au părut uluiţi de altercaţie. Diddy a fost următorul prezentator în timpul ceremoniei, unde a apărut pentru a prezenta celebrarea a 50 de ani de la lansarea filmului „Naşul”. Diddy a abordat situaţia spunând: „Will şi Chris, vom rezolva asta ca în familie. Acum mergem mai departe cu dragoste”, a spus el.

Pinkett Smith a anunţat anul trecut că s-a ras în cap după ce s-a luptat cu alopecia, o boală de piele care provoacă căderea temporară a părului. Anterior ea a vorbit pe rețelele de socializare despre lupta cu această boală.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult