Acasa MagazinLife William şi Kate au făcut pe bucătarii în Canada

William şi Kate au făcut pe bucătarii în Canada

scris de L.M.
4 afisari

Prinţul William şi soţia sa, Kate Middleton, au ajuns bucătari. Ei au luat o lecţie de gătit, la o şcoală culinară din Montreal.

foto:montrealgazette.com

După un curs intensiv de bucătărie, William şi Kate au fost puşi la treabă. Ei au preparat mai multe feluri de mâncare pe care le-au prezentat jurnaliştilor. William şi Kate se află într-o vizită de nouă zile în Canada, unde sute de mii de admiratori i-au întâmpinat cu urale şi apaluze, transmite realitatea.net.

Ducele şi Ducesa de Cambridge au sosit joi în Ottawa. Ei se vor afla pe teritoriul canadian timp de opt zile – perioadă în care vor participa la celebrarea Zilei Naţionale a Canadei pe 1 iulie, iar prinţul William va depune o coroană de flori la un monument dedicat eroilor de război.

Autorităţile canadiene anticipau proteste la adresa cuplului regal şi sunt pregătite să intervină. După vizita în Canada, William şi soţia sa se vor întrepta către Santa Barbara, California, unde prinţul va lua parte la un meci de polo cu scop caritabil.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult