Acasa MagazinLife Woody Allen o apără pe actriţa Carla Bruni Sarkozy

Woody Allen o apără pe actriţa Carla Bruni Sarkozy

scris de Matei Iliescu
1 afisari

Carla Bruni Sarkozy “a jucat natural, drăguţ, de prima datăşi este “absolut perfecîn Midnight in Paris”, a declarat Woody Allen.

Carla Bruni Sarkozy e lăudată de Woddy Allen

Foto: France 24

“Unii au spus că am vrut să o înlocuiesc. Nu mi-a trecut niciodată prin cap aşa ceva. Toate scenele pe care le-am scris pentru ea sunt în film”, a dat asigurări regizorul american, intervievat de RTL.

“Dacă nu ar fi atât de meschin, ar fi aproape amuzant. Nimic din ce aţi citit în ziare despre ea nu este adevărat. Nu a trebuit să refacem la nesfârşit secvenţele: a jucat natural şi drăguţ de prima dată”, a spus Woody Allen.

Carla Bruni Sarkozy, care se află la debutul său cinematografic, “interpretează rolul unui ghid al Muzeului Rodin şi este absolut perfectă. Bineînţeles, ar fi putut să aibă pretenţii mai mari. Are talent pentru asta, dar nu am putut să-i propun un rol mai amplu, pentru că avea alte obligaţii”, a adăugat comedianul.

Nu a fost uitat nici Nicolas Sarkozy. “Soţul ei nu a făcut presiuni să fie distribuită şi nu a venit decât o singură dată pe platou: de altfel, am petrecut împreună câteva momente agreabile.”

Midnight in Paris”, a cărui acţiune se petrece integral în capitala Franţei, unde a fost turnat în vara lui 2010, va fi proiectat hors-concours în deschiderea festivalului de la Cannes pe 11 mai.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult