Acasa MagazinLife X Factor, 10 octombrie: Se va lǎsa Iuliana Stoica de fumat pentru muzicǎ? (video)

X Factor, 10 octombrie: Se va lǎsa Iuliana Stoica de fumat pentru muzicǎ? (video)

scris de Laurentiu Banches
110 Afisari

Iuliana Stoica a reușit sǎ obținǎ 3 de „DA” de la juriul X Factor ȋn ediția din 10 octombrie, dar fumatul i-a adus acesteia și o mare bilǎ neagrǎ.

X Factor, 10 octombrie: Se va lǎsa Iuliana Stoica de fumat pentru muzicǎ? (foto:spynews.ro)

X Factor, 10 octombrie: Se va lǎsa Iuliana Stoica de fumat pentru muzicǎ? (foto:spynews.ro)

Tunsă scurt, cu părul morcoviu, îmbrăcată cu un șort tăiat și un top lung, Iuliana are un stil, o atitudine (și un cățel) cool. Simpla ei apariție a animat juriul, dar dupǎ primele cuvinte rostite, jurații și-au dat seama de viciul ei, Iuliana recunoscȃnd cǎ fumeazǎ chiar și „douǎ pachete pe zi”. „Degeaba ai voce mișto, dacă fumezi”. pare sǎ fie pǎrerea lui Horia Brenciu despre fumătorii care își strică talentul cu un astfel de viciu.

Dupǎ interpretarea piesei „If I ain’t got you” a Aliciei Keys, Horia Brenciu a fost cel mai dur. „Dacă tu crezi că acel hârșâit mișto în glas vine de la fumat, te înșeli amarnic. Am avut multe relații artistice cu domnișoare cu noduli pe gât, etc. Dacă tu vei continua să fumezi, vei avea același lucru!” a avertizat-o artistul pe Iuliana.  „Dacă te lași de fumat îți dau un DA!” – asta e oferta juratului Horia. Iuliana a încercat să evite subiectul dar până la urmă a promis. Mai mult, a jurat în scris… și a plecat cu 3 de DA!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS