Acasa MagazinLife X factor, 10 octombrie: Sorina Rostaș, fata de 14 ani care l-a fǎcut pe Horia sǎ plȃngǎ (video)

X factor, 10 octombrie: Sorina Rostaș, fata de 14 ani care l-a fǎcut pe Horia sǎ plȃngǎ (video)

scris de Laurentiu Banches
8 afisari

Sorina Rostaș, o fatǎ de 14 ani din Oradea a reușit sǎ impresioneze juriul la ediția din 10 octombrie de la emisiunea X Factor de la Antena 1.

X factor, 10 octombrie: Sorina Rostaș, fata de 14 ani care l-a fǎcut pe Horia sǎ plȃngǎ (foto:xfactor.a1.ro)

X factor, 10 octombrie: Sorina Rostaș, fata de 14 ani care l-a fǎcut pe Horia sǎ plȃngǎ (foto:xfactor.a1.ro)

Sorina Rostaș a venit la X Factor însoţită de sora sa şi de prietena ei cea mai bună, fiind hotǎrȃtǎ sǎ arate membrilor juriului ce poate și gata sǎ ȋmpǎrtǎșeascǎ cu aceștia și cȃteva aspecte mai neplǎcute ale vieții sale de pǎnȃ acum.  „Părinţii mei naturali nu m-au vrut… Nu vreau să aflu nimic despre ei, ci doar că cei care mă cresc sunt părinţii mei adevăraţi”, a spus Sorina, la emisiunea de vineri, 10 octombrie, de la Antena 1.

„Cred că a fost unul dintre cele mai emoţionante momente de la X Factor, de până acum. Pe mine m-a hipnotizat, mi se întâmplă pentru prima dată în viaţă lucrul ăsta. M-am uitat la ea, ea se uita la mine, dar parcă avea aşa un fel de magie. Nu ştiu cum să mă exprim. Mi-a răscolit amintiri, sentimente…”, a mărturisit Horia Brenciu dupǎ ce fata i-a delectat cu melodia „The Prayer” cȃntatǎ de Andrea Bocelli și Heather Headley. „Am avut senzaţia că sunt la un musical. Mă ridic în picioare şi am să-ţi spun: BRAVO!”, i-a şi Ştefan Bănică. „DA, DA, DA!!!”, astfel cǎ Sorina merge mai departe!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult