X FACTOR, 11 noiembrie, GALA LIVE - cine pleaca acasa ? | Ziua Veche
Acasa MagazinLife X FACTOR, 11 noiembrie, GALA LIVE – cine pleaca acasa ?

X FACTOR, 11 noiembrie, GALA LIVE – cine pleaca acasa ?

scris de L.M.
3 afisari

X FACTOR, 11 noiembrie – Am ajuns la ultima etapa a concursului X Factor – galele LIVE. Incepand cu aceasta duminica, cei 15 finalisti vor trebui sa dea tot ce au mai bun pe scena, pentru a nu-si dezamagi mentorii si pentru a castiga iubirea publicului.

X FACTOR 11 noiembrie

X FACTOR 11 noiembrie

Cei de acasa vor stabili, de acum incolo, concurentii care merita sa ramana in competitie si cel care trebuie eliminat, fara o a doua sansa la castigarea MARELUI PREMIU.

Mai exact, dupa ce finalistii vor interpreta o piesa la alegere, incurajati de mentorii lor – Delia, Cheloo sau Dan Bittman –, cantareata Alesha Dixon isi va face aparitia pe scena. In timpul concertului ei, voi, publicul, veti avea sansa sa va sustineti favoritul printr-un SMS la 1313 de forma:  prenume “Iulia”, “Ioan”, “Dragos” la concurenti individuali, numele trupei (daca este cazul) sau numele de familie, acolo unde mai multi concurenti poarta acelasi prenume; in acest caz, textul trimis prin SMS va fi de forma: “Todut”, “Gliga”, “Turcu”, etc.

Doi concurenti pleaca acasa: unul eliminat de public, altul de juriu. Dupa STOP vot, concurentul care va obtine cele mai putine voturi va pleca acasa.

Asta nu inseamna ca juriul nu va avea nimic de spus in prima gala LIVE. Dupa eliminarea din partea publicului, alti doi concurenti care au fost cel mai putin apreciati de telespectatori (dupa numararea voturilor), vor intra la duel.

Aici intervin juratii. Ei vor decide cine va pleca acasa, dupa confruntare.

La sfarsitul galei, ne vom lua ramas bun de la doi dintre cei 15 finalisti.

Nu uitati sa urmariti prima editie a galelor LIVE, duminica, de la 20.30 si sa va votati favoritul, printr-un SMS la 1313!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult