Acasa MagazinLife X Factor, 16 decembrie: Johnny Logan le-a arătat concurenţilor cum se cânta live (video)

X Factor, 16 decembrie: Johnny Logan le-a arătat concurenţilor cum se cânta live (video)

scris de Laurentiu Banches
13 afisari

Johnny Logan, cel mai de succes artist din istoria concursului Eurovision, a interpretat LIVE, în 16 decembrie pe scena X Factor, două din melodiile sale celebre.

Johnny Logan a cantat pe scena X Factor in 16 decembrie (foto:captura video)

Cântăreţul şi-a început mini-recitalul cu melodia „Hold Me Now”, cea care i-a adus trofeul în 1987, şi a continuat cu piesa „What’s Another Year”, datorita căreia a caştigat pentru prima oară premiul celui mai prestigios concurs muzical de pe continent, în 1980. După acest live senzational, Johnny Logan a avut şi câteva sfaturi pentru concurenţii X Factor. El a dezvaluit că ceea ce conteaza nu este doar vocea, imaginea sau spectacolul pe care îl faci pe scena, ci totul ca un întreg şi mai ales să vrei să faci muzică.

Artistul irlandez le-a mai spus concurenţilor de la X Factor că: „Cel mai important pentru orice cântăreţ este să uite de faimă, să uite de bani, să uite de restul. Muzica e ceea ce contează să poti transmite publicului ceea ce simţi în interior”. Pentru performanţa sa de a câştiga cel mai prestigios concurs muzical de pe continent în trei ani diferiţi, Johnny Logan a fost numit de presa de specialitate “Mister Eurovision”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult