X factor, 21 octombrie - Bon Jovi, pe scena X Factor (video) | Ziua Veche
Acasa MagazinLife X factor, 21 octombrie – Bon Jovi, pe scena X Factor (video)

X factor, 21 octombrie – Bon Jovi, pe scena X Factor (video)

scris de L.M.
19 afisari

X factor, 21 octombrie  2012. Tudor Todut. Are 18 ani, vine din Satu Mare si e elev la Colegiul National “Mihai Eminescu”. Artistul preferat si, in acelasi timp cel care il influenteaza cel mai mult e Bon Jovi. Tanarul aspira la faima rockstar-ului si simte ca o cariera de succes poate incepe la X Factor. “Sunt pregatit pentru ce urmeaza”, spune el increzator.

Tudor Todut la X FACTOR

Tudor Todut la X FACTOR

Tudor Todut la X FACTOR – De cum intra pe scena, juratii observa, la fel ca si Dani, ce il diferentiaza pe Tudor de ceilalti concurenti, la prima vedere: freza. Replica lui Bittman descrie perfect situatia: “A batut vantul dintr-o parte?”. Delia in schimb, e geloasa pe parul blond natural al tanarului: “E putin mai deschis decat al meu si te urasc!”.

Cand vine vorba de cantat, ce ar putea sa interpreteze, daca nu o melodie din repertoriul lui Bon Jovi? Sa fie “It’s My Life”! Prezenta scenica a tanarului, dar si vocea sa, ridica sala in picioare. Nici Delia sau Bittman nu se lasa mai prejos. Cheloo, ca de obicei, e rezervat. El e cel care il si opreste pe concurent, iar motivul nu se lasa asteptat “Probabil ca sunt printre putinii oameni care il detesta pe Bon Jovi!”, spune el.

Dar Tudor a mai pregatit o surpriza, ca sa il convinga si pe Cheloo: piesa “Tu esti iubita mea”, a baietilor de la Bosquito. Si uite-asa, rockstar-ul in devenire se transforma intr-un tanar sensibil. Dar in timp ce Delia simte melodia, se pare ca nici versurile despre iubire nu il misca pe Cheloo. “Vrei sa ma vezi intr-o balta de sange, am impresia”, spune el.

Intrigat de versurile ultimei melodii a tanarului, Bittman il ia la intrebari: “Ai o iubita?”. Nu, n-are. Nici una, nici mai multe, dar poate in viitor. La 18 ani, Tudor e baiat cuminte. “Fie ca vei castiga acest concurs sau nu, o sa ai multe, multe iubite.Crede-ma, stiu ce vorbesc!”, il avertizeaza el pe tanar.

Cu trei DA, Tudor merge in bootcamp, unde, poate, isi va gasi si prima iubire. 🙂 Anul acesta marele premiu X Factor este in valoare de 200.000 euro.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult