Acasa MagazinLife X-Factor, 29 septembrie: Rapperul Cocoon Kills a primit 3 de „DA” (video)

X-Factor, 29 septembrie: Rapperul Cocoon Kills a primit 3 de „DA” (video)

scris de Laurentiu Banches
20 afisari

Ioan Mardare, un tȃnǎr din Piatra Neamț ȋn vȃrstǎ de 22 de ani, a reușit sǎ obținǎ aprcierea juriului la ediția din 29 septembrie de la X-Factor și 3 de „DA”.

X-Factor, 29 septembrie: Rapperul Cocoon Kills a primit 3 de „DA” (captura video Antena 1)

Atunci cȃnd a intrat pe scenǎ singurul care a reușit sǎ comunice cu Ioan Mardare a fost Dan Bittman, cu toate cǎ juratul Cheloo l-a ȋntrebat: „Iti lipsesc doi dinti din fata, de ce nu vorbesti cu noi?”, vǎzȃnd cǎ e destul de mut. Plin de tatuaje, e monosilabic, insa și-a spus, cu greu, numele de scena: Cocoon Kills. Cȃnd a ȋnceput sǎ cȃnte ȋnsǎ versurile „Pisy e obraznicǎ, da, sexy și rea, Pisy e obraznicǎ, face doar ce vrea”, juriul și-a dat  ȋnsǎ seama cǎ are factorul X.

La final, Cheloo a exclamat, cǎ doar e pe „domeniul” lui: „Ȋn sfarsit unul care poate, poate s-o omoare pe Pisy din trei cuvinte. Este extraordinar bǎiatul ǎsta, pot fi mentorul tǎu”. Delia și-a intr ȋn rol și, pe ritm de hip-hop, a afirmat: „Raspunsul este DA, DAAA”. Concluzia: Pisy cea obraznica i-a adus trei de „DA”, iar Cocoon Kills lasǎ ȋn urmǎ o prestație apreciatǎ de ȋntreg publicul.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult