Acasa MagazinLife X Factor, a treia gala live: Alexis Jordan urca pe scena X Factor (video)

X Factor, a treia gala live: Alexis Jordan urca pe scena X Factor (video)

scris de L.M.
4 afisari

Duminica, Alexis Jordan urca pe scena X Factor, in calitate de invitata speciala in cea de-a treia gala live a super show-ului de la Antena 1. Lupta pentru marele premiu continua duminica, 25 noiembrie 2012, de la 20.30. Toata atentia se indreapta acum asupra Deliei, jurata care a pierdut trei trupe in doar doua gale.

Alexis Jordan vine pe scena X Factor, in a treia gala live!

Dupa Alesha Dixon si Loreen, o alta artista de talie internationala vine  la X Factor. Alexis Jordan le va canta romanilor la Antena 1, in timpul pe care telespectatorii il vor avea la dispozitie sa isi voteze favoritii din aceasta saptamana. Alexis Jordan a devenit cunoscuta in intreaga lume in 2010, dupa ce primul ei single, Hapiness, a facut inconjurul lumii si a ajuns No 1 Hit in SUA si in mai multe tari din Europa.

Tot duminica, telespectatorii vor putea  vedea si cum evolueaza cei 11 concurenti ramasi in concurs si vor avea ocazia sa isi voteze, din nou, preferatii, salvandu-i de la eliminare.  Dupa primele doua gale live, Dan Bittman mai are in concurs toti cei cini concurenti, Cheloo patru, iar Delia doar doua trupe, dupa ce duminica trecuta a ramas si fara 2B si fara baietii de la Station 4.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult