Acasa MagazinLife X Factor. Ajut-o pe Monica Sannino să-şi găsească mama

X Factor. Ajut-o pe Monica Sannino să-şi găsească mama

scris de C.P.
16 afisari

O cheamă Aurelia Anghel și și-a abandonat fata pe când aceasta avea doar șase luni. A fost adoptată de-o familie din Italia, dar acum s-a prezentat la X Factor cu gândul de a-și găsi mama naturală.

X Factor. Monica Sannino”Am fost adoptată de mama Elvira si tata Roberto”, spune Monica, a cărei viață s-a schimbat radical. În română știe să spună doar ”TE IUBESC”, lucru pe care i l-a transmis, pe scena X Factor, ființei pe care n-a cunoscut-o niciodată, dar pe care vrea s-o întâlnească, din nou, cu ajutorul vostru.

 Povestea Monicăi Sannino e de film. Produs la Hollywood, s-ar umple de Oscaruri. S-a născut în România, dar părinții au abandonat-o. O familie din Italia s-a îndrăgostit iremediabil de ea și i-a oferit o nouă șansă. O nouă viață.

După 20 de ani, căci atâția sunt scriși în buletinul energicei Monica, a venit să-și ia revanșa. Să respire, din nou, aerul pe care l-a tras pentru prima dată în piept. Ciudat, nu e supărată pe ai ei. Da, ai ei care au lăsat-o în spital. Da, ai ei care n-au vrut să audă un îngeraș de fată spunându-le ”mamă”, ”tată”.

E rebelă, e tare și sensibilă în același timp. Ți-ai închipuit vreodată o forță care să lăcrimeze? Fără să-i știe povestea, jurații se bucură de moment și, așa cum era de așteptat, o recompensează cu trei de ”DA”. Vulcanul erupe în timpul piesei, dar emoția o cuprinde când vorbește despre lucrul ce-o apasă cel mai tare. N-a venit să câștige, a venit pentru ceva la care nimeni nu s-ar fi gândit. ”Am ales X Factor România pentru a le spune tuturor celor părăsiți de părinți că niciodată nu trebuie să creadă că au rămas singuri. Și am mai venit aici pentru a-mi reîntâlni familia”.

Vocea îi tremură, lacrimile dau să cadă pe obraz. În sală, lumea cere deja șervețele. Pe mama care și-a lăsat fiica o cheamă Aurelia Anghel. N-o condamnă. Speră doar s-o poată strânge în brațe și să-i mulțumească pentru că i-a dat naștere. A, și mai vrea să-i spună ceva. ”Te iubesc, mamă”. Sunt singurele cuvinte pe care le știe în română. Și le-a păstrat pentru cea care, din motive numai de ea știute, a părăsit-o pe când avea doar șase luni.

X Factor e mai mult decât voce, mai mult decât emoție. E adevăr și iubire. Și, pentru Monica, e locul unde speră să-și regăsească originile! În cazul în care ai mai multe detalii despre Aurelia Anghel și cunoști cazul Monicăi Sannino ajută-ne s-o ajutăm! Orice detaliu ar putea face ca o mamă și fiică să fie din nou împreună.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult