X Factor: Cheloo rămâne fără cuvinte in 7 octombrie (video) | Ziua Veche
Acasa MagazinLife X Factor: Cheloo rămâne fără cuvinte la ediţia din 7 octombrie

X Factor: Cheloo rămâne fără cuvinte la ediţia din 7 octombrie

scris de L.M.
9 afisari

Cheloo, cel mai dur jurat de la X-factor va spune cuvintele „da” şi „extraordinar” la ediţia a III-a a sezonului 2, care va fi difuzată de Antena 1, duminică, de la 20:30.

X Factor: Cheloo rămâne fără cuvinte la ediţia din 7 octombrie (foto:meme.ro)

Din cei cinci mii de oameni care s-au înscris la preselecţii, au existat câţiva care l-au lasat pe neînduplecatul Cheloo, fără replică. Unul dintre ei i-a smuls chiar un cuvânt de apreciere maximă, “Extraordinar” a exclamat juratul X Factor, entuziasmat de prestaţia concurentului. Mai mult decât atât, unei tinere de nici 17 ani, i-a spus că n-are alte cuvinte, decât un simplu şi hotărât “Da”.  Tot in aceasta ediţie, telespectatorii îi vor vedea pe cei trei exigenţi juraţi într-o ipostaza în premiera: se ridica în picioare,  pentru ca au în faţa lor adevărate talente.

Dupa doua duminici, telespectatorii şi-au putut da seama foarte clar că toţi cei care s-au bazat mai mult pe sanşă decât pe calităţile pe care trebuie sa le aiba un star au fost aspru taxaţi de cei trei juraţi. Replicile lui Cheloo sunt memorabile şi dure şi nici Dan Bittman n-a tolerat vreo scăpare de voce din partea vreunui concurent. Delia, cu toate ca a şi declarat ca nu-i place sa dea verdicte de genul “Raspunsul meu este nu“, nu face concesii nimănui. “Ţelul meu, al nostru, este să gasim un om cu adevărat talentat, cu care să ne mândrim, nu să ne fie ruşine, sa fie un model”, a spus Cheloo şi a actionat în consecinţa.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult