Acasa MagazinLife X FACTOR- Duelul: Station 4 pleacă acasă (video)

X FACTOR- Duelul: Station 4 pleacă acasă (video)

scris de L.M.
8 afisari

A doua eliminare de la X Factor: Station 4. A doua oara la duel, baietii nu au facut fata presiunii. Grupul a facut ceva nemaiauzit la X Factor: s-au oprit din cantat. Minute mai tarziu, baietii s-au pus din nou pe picioare dar nu a fost suficient pentru Cheloo, cel care a decis ca trebuie sa plece acasa.

Station 4 a pierdut duelul la X Factor

Tudor Todut si Station 4 au intrat la duel. Station 4 si-a ales „Call Me Maybe”, Carly Rae Jepsen. Au inceput bine, dar au avut un moment de slabiciune neasteptat; unul din membri nu a mai putut sa cante. Presiunea pusa pe baieti, din nou la duel, s-a dovedit a fi prea mare. Culmea, Cheloo, cel care ii „terorizase” toata saptamana i-a incurajat de data aceasta.

Dupa ce au dus piesa la capat, a urmat Tudor Todut. Elevul lui Bittman a interpretat melodia „Jar of Hearts”, Christina Perri. Dan Bittman le-a tinut pumnii tuturor baietilor, dar nu a putut sa nu isi sustina elevul. Delia a recunoscut ca baietii ei au gresit, dar ca orice „mama”, le-a oferit votul ei de incredere.

Cheloo a fost cel care de data aceasta a avut votul hotarator. Desi nu are nimic cu pustii de la Station 4 si nu il place in mod exceptional pe Tudor, a dat sentinta: „il salvez pe Tudor!” Tudor Todut ramane la X Factor, iar pustii de la Station 4 pleaca acasa. Au mai ramas 11 concurenti!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult