Acasa MagazinLife X FACTOR: Eliminare socanta, Raduly Botond, trimis acasa de public (video)

X FACTOR: Eliminare socanta, Raduly Botond, trimis acasa de public (video)

scris de L.M.
15 afisari

X FACTOR, 25 noiembrie. A treia gala live X Factor a adus tot felul de surprize. Printre acestea, si eliminarea din partea publicului. Pentru ca a primit cele mai putine voturi, cel care a parasit competitia a fost Raduly Botond. Socul s-a resimtit si in sala, acolo unde absolut nimeni nu a aplaudat decizia.

X FACTOR - Raduly Botond

X FACTOR - Raduly Botond

Dupa ce, saptamana trecuta, a vazut-o pe logodnica sa in rochie de mireasa, in direct pe scena X Factor, Raduly Botond a avut parte duminica aceasta de o alta surpriza. Din pacate, una neplacuta. Aproape de sfarsitul serii, el a devenit primul eliminat din a treia gala live, din cauza voturile insuficiente primite de la public.

In stilu-i caracteristic, de un calm ireprosabil, tanarul a spus: „Ma bucur ca am avut sansa de a fi aici”. Raduly Botond a tinut sa le multumeasca tuturor celor care l-au sustinut si a spus, simplu, tot ceea ce a mai ramas de spus: „Viata nu se opreste aici.” „Este o voce formidabila si nu as fi vrut sa il vad plecand!”, a spus si Dan Bittman despre Boty, asa cum e alintat de toata lumea concurentul eliminat.

„Imi place foarte mult de el, are o voce senzationala rock. Nu l-as fi trimis acasa acum”, a spus si durul Cheloo.

Au trecut mai departe, in ordine aleatorie: Natalia Selegean, Tudor Turcu,Ioana Anuta, Iulia Manolache, Ioan Man, Tudor Todut, NORD X, Dragos Udila. Au intrat la duel: Nadir Tamuz si trupa RED.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult