Acasa MagazinLife X Factor, episodul 2. „Veronica Fermecătoarea” revine

X Factor, episodul 2. „Veronica Fermecătoarea” revine

scris de A.H.
6 afisari

X FACTOR continuă vineri, 26 septembrie 2014, de la 20:30, la Antena 1, cu o apariție surpriză. „Veronica Fermecătoarea” revine, pentru a-și încearca norocul şi în ediţia 2014.

X Factor, episodul 2. "Veronica Fermecătoarea" revine.

X Factor, episodul 2. „Veronica Fermecătoarea” revine.

De-a lungul celor patru ani, mii de concurenţi au venit şi au plecat. Unul singur a rămas de neclintit şi revine la X Factor sezon după sezon.

Este vorba de Veronica Vlaicu, ce a rămas în atenţia tuturor drept Veronica Fermecătoarea. Spune despre ea că a primit acest nume de scenă atunci când a participat la un concurs de Miss, pe litoral.

Răzvan Simion şi-a amintit imediat de Veronica: „Doamnă, eu am o mare problemă, în fiecare sezon visaţi câte un membru al juriului; anul trecut aţi visat că aţi făcut <> cu Cheloo. Ce facem cu domnul Brenciu şi cu domnul Bănică?”.

Concurenta a mărturisit că încă nu i-a visat, dar e timp şi pentru asta. Diva Delia a povestit că şi ea de două zile îl visează pe Brenciu, dar nu aşa cum l-a visat doamna Veronica, ci că o certa că nu a făcut ceva bine.

Showmanul Brenciu nu a fost de acord: „Nu există, mamă, hai să refacem visul. De azi înainte spui aşa: eram cu Brenciu pe nisipurile calde din Maldive!”. Dacă a patra oară a fost cu noroc pentru Veronica Fermecătoarea, rămâne de văzut vinerea aceasta, de la 20:30, în cel de-al doilea episod „X Factor”, la Antena 1.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult