Acasa MagazinLife X Factor, galele live. Te asteptai ca ei sa plece acasa?

X Factor, galele live. Te asteptai ca ei sa plece acasa?

scris de L.M.
2 afisari

Prima seara a Galelor Live de la X Factor a avut de toate: peste patru ore de show ca la carte. Dar si primii concurenti care au plecat acasa R Familly si Iulia Glavan.

X Factor - R Familly pleaca acasa

X Factor, galele live. Te asteptai ca ei sa plece acasa?

Primul concurent eliminat de la X Factor este trupa R Familly, din echipa Deliei. Pentru ca Marcel, Gabriela si Gabriel au primit cele mai putine voturi din partea publicului, aventura lor la X Factor s-a terminat la prima gala live.

Au intrat la duel: Iulia Glavan, din echipa lui Cheloo, si STATION 4, cei patru baieti din echipa Deliei. Au primit suficiente voturi pentru a trece mai departe: fetele de la RED, Tudor Todut, Ioana Anuta, Dragos Udila, Raduly Botond, Nadir Tamuz, Tudor Turcu, NORD X, Iulia Manolache, Natalia Selegean, Ioan Man si 2B.

A doua eliminare de la X Factor: Iulia Glavan a parasit si ea supershow-ul X Factor. Dupa ce R Familly, trupa care a primit cele mai putine voturi, a iesit imediat din concurs, la duel au intrat Iulia Glavan, din echipa lui Cheloo, si STATION 4, cei patru baieti din echipa Deliei. Boyband-ul STATION 4 a ales pentru duel piesa „That makes you beautiful”, a baietilor de la One Direction.

Iulia Glavan a cantat, special pentru duel, o piesa emotionanta a Anastaciei, „I’m outta love”. Dupa o lunga deliberare, Delia a acordat votul sau, asa cum era normal, boyband-ului din echipa sa, iar Cheloo a ales sa o salveze pe Iulia, una din concurentele sale. Votul decisiv i-a apartinut lui Dan Bittman, care i-a laudat pe toti concurentii pentru prestatia lor. Despre Iulia Glavan, a declarat incantat: „As putea sa ma indragostesc de tine!”.

In cele din urma, a ales sa ii salveze pe baietii de la STATION 4, pentru a le da ocazia sa ajunga la nivelul pregatirii Iuliei, lucru pe care Bittman crede ca il pot face si cei patru pusti, chiar daca sunt „cruzi” inca.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult