Acasa MagazinLife X FACTOR. I-au dat un șut în… GOAIE! (video)

X FACTOR. I-au dat un șut în… GOAIE! (video)

scris de L.M.
5 afisari

X FACTOR – Cristi Goaie are toate șansele să rupă juriul X Factor: are un look mișto, carismă, un talsiman norocos – fratele mai mare, ce concurează și el – și un as în mânecă: dansul! Cel puțin, așa spune…

X FACTOR - Cristi Goaie

X FACTOR – Cristi Goaie

X FACTOR – Cristi Goaie. „Îmi place cum te-ai îmbrăcat”, remarcă Delia de cum intră pe ușă. Într-adevăr are o ținută modernă, e șmecheraș. În plus, mai are și mișcări bune zice el. Eh, asta da schimbare! Un UDDI cu dansul în sânge? Nemaipomenit!
X FACTOR – Cristi Goaie Juriul, revigorat de prezența lui Cristi, abia așteaptă să vadă ce poate. Când colo, un glas bun dar zero coregrafie: „Te-ai pleoștit așa, e ca și cum ți-aș da un șut în nume. Tu nu știi ce zace în tine”, îi zice Bănică, franc.
Lui Brenciu i se face milă de puști și vine lângă el să-l încurajeze. Juratul dansează din toată inima și Goaie se mai dezmorțește. Nu suficient însă.
X FACTOR – Cristi Goaie „Puștiul are potențial! Când îi vine mintea la cap, o să înțeleagă – răspunsul meu este NU”, apucă Bănică să spună. Delia, însă, nu se lasă cu una cu două – un DA de la ea pentru o a doua șansă.

X FACTOR – Cristi Goaie „Vezi cureaua asta? Data viitoare, dansezi!”, îl amenință și Brenciu înainte să-l trimită în backstage, pentru a mai face repetiții! Da, a trecut mai departe!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult