Acasa MagazinLife X FACTOR LIVE are probleme cu Alin la corzile vocale

X FACTOR LIVE are probleme cu Alin la corzile vocale

scris de L.M.
1.924 Afisari

UPDATE- Alin Vaduva a ales sa cante sambata  seara pe scena X Factor, cu toate ca medicul i-a interzis acest lucru. Iar interpretarea lui a fost cu totul fenomenala!

Alin Vaduva, chiar daca a avut probleme medicale, a cantat la X Factor

Alin Vaduva si-a facut aparitia pe scena X Factor,  cu toate ca nu a apucat sa se antreneze deloc, din cauza problemei medicale pe care o are. Alegerea de a canta la cea de-a cincea gala X Factor i-a apartinut in totalitate concurentului, mai ales ca medicul i-a interzis sa isi solicite vocea. Finalistul a cantat extrem de bine melodia lui John Legend, „Ordinary people„, atat juriul cat si publicul fiind impresionati de prestatia sa. Alin a riscat totul pentru a demonstra lumii intregi ca iubeste muzica mai presus de orice si ca nu vrea sa dezamageasca in aceasta competitie. 

In momentul in care a ajuns in camera de machiaj, aparitia lui Alin Vaduva a surprins pe toata lumea. Ceilalti concurenti si chiar Razvan Simion au incercat sa-l faca pe baiat sa-l convinga sa nu urce pe scena, insa fara folos. „Alin, risti si o faci pe propria raspundere„, i-a spus Razvan lui Alin Vaduva.

Cea de cincea gala live X Factor, difuzata de Antena 1, sambata, 26 noiembrie,  de la 20.20, aduce in prim plan artisti care i-au inspirat de-a lungul carierei lor pe cei trei mentori. Paula Seling, Adrian Sina si Mihai Morar au ales pentru concurenti melodii ale eroilor lor muzicali. Michael Jackson, Mariah Carey, Beyonce sau Bon Jovi sunt doar o parte dintre artistii internationali ale caror hituri vor rasuna sambata pe scena X Factor.

Alin Vaduva, in pericol sa rateze gala X Factor

Cea mai noua gala live X Factor da glas eroilor muzicii din toate timpurile. Cei opt finalisti ramasi in competitie vor interpreta melodii din repertoriul artistilor care au scris istorie de-a lungul vremii. Duminica seara, eroii generatiei anilor 90, East 17, vor pasi pe scena X Factor si vor interpreta hituri care au marcat existenta generatiei in blugi si bocanci. Dupa Oceana si Touch and Go, noi artisti internationali se pregatesc sa urce in pe scena X Factor. East 17 vin sa incante publicul roman in cadrul celei de-a cincea gale live X Factor. Una dintre cele mai populare grupuri de baieti din Marea Britanie, de la mijlocul anilor 90, revine in atentia publicului in aceasta duminica.  Inspirate din subiecte ca dragoste, razboi, sau pace, piesele celor de la East 17 au facut inconjurul lumii, atragand simpatia oamenilor de pretutindeni, iar hituri precum „Stay another day„, „House of love„, „It’s Alright” sau „Let it rain” au fost fredonate de milioane de tineri din intreaga lume.

Alin Vaduva, Diana Hetea, Iulian Vasile (mentor Adrian Sina), Duo Voice, T&L (mentor Paula Seling), Andrei Leonte, Irina Florea si Antonia Filip (mentor Mihai Morar) sunt concurentii care au ramas in lupta pentru titlul de super star al Romaniei si cel mai mare premiu din istoria show-urilor de gen din tara noastra – 200.000 de euro, premiu oferit de Orange. Ei vor incerca si la acest sfarsit de saptamana sa convinga publicul ca au factorul X si sa castige astfel votul si incerederea lui.

Gala de sambata este incercata si de emotii. Unul dintre concurenti, Alin Vaduva trece prin momente dificile, cauzate de o problema la corzile vocale. Alin a acuzat o ragusala nefireasca, insa o vizita la doctor i-a uimit chiar si pe cei din echipa X Factor, iar primul diagnostic al medicilor nu este deloc prea optimist. Se pare ca tanarul are o problema de sanatate despre care nu se stie inca daca poate fi rezolvata doar prin tratament medicamentos. In aceste conditii, Alin ar putea fi marele absent al galei de sambata.

Tanarul face in prezent tratament cu cortizon si toata lumea asteapta sa vada daca reactioneaza la tratamentul prescris. Daca nu, este mai mult ca sigur ca Alin va lipsi din gala din aceasta saptamana si, mai mult, solutia nu ar putea fi decat o interventie chirurgicala. Adrian Sina, mentorul sau, colegii sai din competitie, membrii echipei de productie, dar si medicul care l-a supravegheat si tratat pe Alin in aceasta perioada spera ca el sa isi revina si sa poata urca pe scena in aceasta saptamana, dar nimeni nu are o certitudine.

 Ipoteza dramatica pentru fanii X Factor. Unul dintre concurenti, Alin Vaduva, ar putea sa isi ia adio de la scena inainte de a fi devenit vedeta cu acte in regula. Se pare ca tanarul are niste probleme de sanatate care l-ar putea impiedica sa isi continue parcursul pe scena X Factor. La doar 26 de ani, Alin Vaduva a reusit sa ridice sala in picioare la fiecare aparitie a sa pe scena X Factor. Glasul lui a uimit de fiecare data publicul, iar interpretarile sale ale unor piese precum „You can leave your hat on” sau „I need a dollar” au starnit ropote de aplauze, dar si aprecierile juriului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult