X FACTOR, sezonul 2 - Cheloo: "Țîțe, Hagi, maieu" (VIDEO) | Ziua Veche
Acasa MagazinLife X FACTOR, sezonul 2 – Cheloo: „Țîțe, Hagi, maieu” (VIDEO)

X FACTOR, sezonul 2 – Cheloo: „Țîțe, Hagi, maieu” (VIDEO)

scris de Șt. C
16 afisari

Duminică 23 septembrie 2012  a debutat sezonul 2 de la emisiunea concurs X FACTOR, difuzată de Antena 1. Prilej pentru unul din membrii juriului să spună că din versurile unui cântec interpretat de o concurentă nu a înţeles decât ţîţe, Hagi, maieu. Cheloo: „Din piesa asta am inteles, ma scuzati, tzitze, hagi si maieu”!

X FACTOR Andreea a primit 3 de NU

Andreea Hanţar a terminat „Tonitza”. Acum vreo patru ani, i-a descoperit pe cei de la „Shinee”. Stop! Frana! Pe cineee? Search pe wikipedia. Onew, Jonghyun, Key, Minho si Taemin au bus bazele trupei in 2008. Canta pop coreean. Asa spune si Andreea. Cheloo casca ochii: „Pop coreean sau pop corn?„. Fata nu dezarmeaza. La mana stanga are o esarfa. „Iti place sa fii legata?”, ataca, din nou, rapperul. „Da, de pasiuni!” „Nu de calorifer?”

Da drumul la muzica.  Ritmurile 2NE1. Si la versuri. Ea stie ce zice acolo. Cheloo, logic, e pe faza. Scrie ceva pe o foaie. Doua treimi din juriu rade. Cheloo e sincer. „Din toata melodia asta n-am priceput nimic. Insa am inteles trei cuvinte: Ţâţe, Hagi si maieu! „Dintr-atatea melodii cate sunt pe lumea asta, tu ai ales-o pe asta?” Primeste trei de NU. Trei de NU sinceri.

In spatele scenei, fetele, prietenele, o astepta. Ca sa-i mai treaca supararea, o iau la dans. Pe ritmurile celor de la Shinee. Seamana, putin, cu tovarasele lui Sandy Bell, dar nu asta e important. Ci ca Andreea nu se desparte de X Factor cu capul in jos. Si ca, seara, se va putea gandi la Onew al ei…

X Factor sezonul 2: Cheloo, batut pe scena de Politie VIDEO

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult