Acasa MagazinLife X FACTOR, sezonul 4. Filip Dongo, puştiul cu voce de aur care a învins cancerul (video)

X FACTOR, sezonul 4. Filip Dongo, puştiul cu voce de aur care a învins cancerul (video)

scris de L.M.
5 afisari

X FACTOR, sezonul 4. Pare un băiat solid, dar mersul lui trădează o poveste înfiorătoare. Filip Dongo visa să alerge, să joace fotbal şi să se bucure din plin de copilărie, dar soarta i-a oferit o încercare teribilă.

X FACTOR, sezonul 4. Filip Dongo

X FACTOR, sezonul 4. Filip Dongo

X FACTOR, sezonul 4. „Erau dureri mari la picior. La început, am încercat să îndur, dar a fost atât de rău încât n-am mai putut să merg. Am fost la un control şi mi-au spus că am un fel de cancer”. Povestea lui Filip, un copil de 17 ani, este dură, rece, emoţionantă.
Într-o secundă, viitorul lui a devenit trecut, iar prezentul s-a transformat într-o luptă inegală cu boala. I-au spus că nu-l pot opera, pentru că există riscul generalizării cancerului în tot corpul. Cumva, o condamnare la un sfârşit sigur.

X FACTOR, sezonul 4. Numai că, printr-o minune, Filip a găsit o clinică în Austria, acolo unde, cu ajutorul medicilor şi a chimioterapiei, a reuşit să se repună pe picioare. Şi la propriu, şi la figurat.
X FACTOR, sezonul 4. După râuri de lacrimi vărsate şi sute de melodii ascultate cu suferinţă, Filip a uitat de tot şi a emoţionat o ţară întreagă cu momentul său. O voce caldă, un timbru sensibil, un om bun.

În fiecare vineriI vezi „X FACTOR” Sezonul 4 – de la 20:30 la Antena 1.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult