Acasa MagazinLife Zapada i-a anulat concertul divei Lady Gaga la Paris

Zapada i-a anulat concertul divei Lady Gaga la Paris

scris de Ziua Veche
18 Afisari

Lady Gaga nu pare a avea prea mult noroc la Paris, după ce un concert programat pentru duminică a fost anulat din cauza vremii, în condiţiile în care show-urile divei pop din luna octombrie din capitala franceză au fost amânate din cauza protestelor masive împotriva intenţiei guvernului de a majora vârsta de ieşire la pensie.

Unul dintre concertele amânate din octombrie fusese reprogramat pentru duminică, însă a fost anulat din nou, de această dată din cauza zăpezii. În condiţiile căderilor masive de zăpadă, autorităţile franceze au fost nevoite să interzică circulaţia camioanelor prin regiunea Ile de France, care include şi Parisul. 

Camioanele cu recuzita necesară pentru spectacol nu au ajuns la timp, au precizat reprezentanţii celebrului stadion Bercy, locul unde urma să aibă loc concertul. Spectacolul programat pentru luni ar urma totuşi să se desfăşoare aşa cum fusese plănuit, iar concertul anulat de duminică va fi cel mai probabil reprogramat pentru marţi, au explicat organizatorii. Diva pop şi-a vărsat mânia pe reţeaua de socializare online Twitter, scriind că ‘toate cele 28’ de camioane cu recuzita necesară pentru amplul său show nu au putut circula.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult