Acasa MagazinLife Zara Phillips a fost mireasa celei de-a doua nunti regale

Zara Phillips a fost mireasa celei de-a doua nunti regale

scris de A.B.
12 afisari
Cea mai mare dintre nepoatele reginei Elizabeth a II-a, Zara Phillips, şi jucătorul de rugby Mike Tindall s-au căsătorit sâmbătă după-amiază la Edinburgh, în Scoţia.
 
 

 

La ceremonia, care nu s-a dorit a fi o altă „nuntă a secolului” – expresia cu care a fost descrisă în toată presa internaţională nunta dintre William şi Kate – au participat familiile şi apropiaţii cuplului.

Printre invitaţii la nunta s-au numărat regina Elizabeth a II-a şi ducele de Edinburgh, prinţesa Anne (mama Zarei) şi căpitanul Mark Phillips (tatăl miresei), prinţul Charles şi soţia lui, Camilla Parker-Bowles, Catherine, ducesa de Cambridge, şi soţul ei William, ducele de Cambridge, dar şi prinţul Harry. Totodată, printre invitaţii mirelui la ceremonie s-au numărat şi unii dintre cei mai cunoscuţi jucători de rugby din Marea Britanie.

Uşile Canongate Kirk au fost închise pentru presă şi public, însă sute de admiratori au asistat la venirea şi plecarea de la biserică a familiei regale

Mireasa Zara Phillips, a 13-a în ordinea de succesiune la tron, a ajuns la nuntă cu cinci minute întârziere şi le-a zâmbit îndelung fotografilor şi admiratorilor care o aşteptau în apropiere de Canongate Kirk. Situată în cartierul istoric din Edinburgh, această biserică cu ziduri pictate în alb şi albastru, de dimensiuni modeste, este sediul parohiei oficiale de pe domeniul pe care Elizabeth a II-a îl deţine în Scoţia,  transmite Mediafax.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult