Acasa MagazinLife Zăvoranca i-a luat-o înainte lui Pepe

Zăvoranca i-a luat-o înainte lui Pepe

scris de L.M.
987 Afisari

Oana Zăvoranu a depus, joi, cerere de divorţ la Judecătoria sectorului 3.


Oana Zăvoranu a intentat divorţul de Pepe

foto: Agerpres


Pe treptele judecătoriei, Oana Zăvoranu a dat o declaraţie „colorată” despre relaţia cu soţul său, Ionuţ Pascu, cunoscut cu numele de scenă Pepe şi nu a dorit să spună care sunt motivele divorţului, precizând doar că cererea a fost depusă „negru pe alb”.

Ea a declarat, potrivit Agerpres, că nu s-a stabilit deocamdată primul termen al procesului, acesta urmând a fi comunicat ulterior de avocaţii săi.

Oana Zăvoranu a arătat că procesul se va judeca, cel mai probabil, cu uşile deschise pentru presă. „Îmi place să intre aer”, a spus Oana Zăvoranu, adăugând că „de astăzi intră într-o nouă viaţă”.

Oana Zăvoranu a mai spus că nu există un „motiv capital” de divorţ, afirmând doar că „s-au adunat mai multe”. Ea a adăugat că Pepe îşi dorea foarte mult un copil şi nu exclude că acesta să fi fost nemulţumit de absenţa acestuia. „El şi-a dorit foarte mult un copil, ar fi ipocrit să spun nu”, a spus cântăreaţa.

Întrebată dacă acum are un iubit, Oana Zăvoranu a spus doar că este un amic, un prieten din copilărie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS