Acasa MagazinLife Zăvoranu despre Huidu: Schiul nu poate fi făcut de orice prost

Zăvoranu despre Huidu: Schiul nu poate fi făcut de orice prost

scris de Z.V.
3 afisari

Cunoscuta drept cea mai înverşunată inamică a lui Şerban Huidu, Oana Zăvoranu a ieşit la rampă cu declaraţii, pentru Cancan, în stilu-i caracteristic, într-un moment delicat pentru „Cârcotaş”.


Oana Zăvoranu se răzbună pe Şerban Huidu

Oana Zăvoranu


„Am auzit de accidentul lui, vorbeau nişte femei de serviciu la un hotel sau ceva de genul ăsta. Nu mă interesează subiectul. E ca şi când am vorbi despre un sul de hartie igienică”, şi-a început atacurile Zăvoranu, care a continuat în acelaşi stil şocant: „Eu i-am spus lui de cimitir atunci. I-am zis pe urmă tot la mine o să-şi găsească veşnica odihnă!”.


„Eu am facut întâmplător schi de performanţă, de la 8 la 12 ani. Eram talentată şi promiteam în acest sport. Bineînteles, neexistând o deschidere extraordinar de mare cu privire la sportul ăsta în România, am decis să continui cu şcoala. Sportul ăsta nu poate fi făcut de orice prost. Are şi el mândria lui şi nu poate orice dobitoc, orice cretin să-l facă”, a mai spus Oana Zăvoranu.


„Dumnezeu ne dă tuturor după sufletul nostru, după faptele noastre. Acuma, ce să spun, „faptele vorbeşte”, ca să zic aşa, pentru fiecare. Te intrebi de ce unii de Craciun, de Paşte, când toată lumea este acasă, stau prin spitale sau in coma„, a mai declarat Zăvoranu.

1 comentariu

batranu i 13-01-2011 - 17:48

zavoranco esti dusa fatoooooooo

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult