Zebra Daniel Apostol, finalist la Romanii au talent (video) | Ziua Veche
Acasa MagazinLife Zebra Daniel Apostol, posibil finalist la Românii au talent, sezonul 3 (video)

Zebra Daniel Apostol, posibil finalist la Românii au talent, sezonul 3 (video)

scris de L.M.
24 afisari

Daniel Apostol, de 34 de ani, din Dambovita Moreni, a impresionat pe scena show-ului „Romanii au talent” cu numarul sau de dans.

 Daniel Apostol

Zebra Daniel Apostol a impresionat juriul la Romanii au talent

I se spune „Zebra” si a invatat sa danseze de la un vecin, dupa care a plecat pe drumul sau. La 9 ani si-a descoperit aceasta pasiune, care a ramas la stadiul neprofesionist. „M-ai uimit, ai dansat extraordinar de bine. Te asteptam. De cand visam sa castige ‘Romanii au talent’ un moment de dans. Chiar esti bun„, i-a spus Mihai Petre. „E foarte placut sa vezi un numar atat de bun, un spectacol atat de bun si cand vorbesti sa ne demonstrezi ca ai atat de mult bun simt„, a comentat Andra.

E foarte simplu sa fii in juriu. Nu trebuie sa te pricepi la nimic. Vibratia de la tine s-a transmis la public in 10 secunde„, a fost replica lui Andi Moisescu. „Nu am sa va dezamagesc„, a fost reactia concurentului, care a „zburat” in etapa urmatoare cu 3 „DA”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult